Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής στη Μαγνησία με τη Νέα Δημοκρατία και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό την περίοδο 2021-2023, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, πραγματοποίησε επισκέψεις με τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας στα γραφεία τους στο Βόλο. Αρχικά, η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Μαγνησίας, όπου – σε συνέχεια και προηγούμενων συναντήσεων – είχαμε μια γόνιμη συζήτηση με βασικό αντικείμενο τις επικείμενες εκλογές και, ειδικότερα, την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιουνίου για την πατρίδα και τις επόμενες γενιές, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για ειδικότερα θέματα των αποστράτων.

Στη συνέχεια, η επόμενη συνάντηση έγινε στην έδρα του παραρτήματος στο Βόλο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος ανέλυσε στοιχεία του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και απάντησε σε διάφορα θέματα που έθεσαν οι απόστρατοι. Ακολούθησε η συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Μαγνησίας, όπου έλαβε χώρα μια γόνιμη συζήτηση για το πολιτικό, αλλά και για το εθνικό διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής.

Με αφορμή την επίσκεψη στα γραφεία των αποστράτων ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι, «η προεκλογική δράση μας συνεχίζεται και σε κάθε γωνία της Μαγνησίας και του Βόλου, παρουσιάζοντας το έργο, το πρόγραμμα, αλλά και τις προοπτικές για τη χώρα, όπως αυτές προδιαγράφονται μέσα από το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους απόστρατους της αστυνομίας, του στρατού και της αεροπορίας ενόψει των κρισιμότατων εκλογών της 25ης Ιουνίου. Οι πιο κρίσιμες εκλογές, στις οποίες ψηφίζουμε Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό, και όχι αντιπολίτευση. Ψηφίζουμε για την Κυβέρνηση που θα συνεχίσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θα επιτρέψει στην πατρίδα μας να συνεχίσει μπροστά, σταθερά και ακόμα πιο τόλμημα για το καλό της Ελλάδας μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, ακόμα περισσότερα. Και θα τα πετύχουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω του απόστρατους της αστυνομίας, του στρατού και της αεροπορίας για την άμεση αποδοχή της πρότασής μου, για τη φιλοξενία στα γραφεία τους και για την πάντα γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση που έχουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ