Την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κατά την περίοδο 2021-2023, συμμετείχε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Volos Palace, παρουσία του συνόλου των συνυποψηφίων του με την παράταξη στη Μαγνησία και συγκεκριμένα των κκ. Ζέττας Μακρή, Χρήστου Μπουκώρου, Αθανάσιου Λιούπη, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, Έφης Αντωνίου-Χουβαρδά και Ουρανίας Καθηνιώτη. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, κ. Νίκος Αθανασάκης.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στη σημαντική ενίσχυση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, αποτέλεσμα μίας κυβερνητικής πολιτικής που κατά την τελευταία τετραετία έθεσε τη Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενώ ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τις φίλες και τους φίλους της παράταξης που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Μαΐου. Παράλληλα, εστίασε στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, δίνοντας το σήμα για εντατικοποίηση του αγώνα ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να εξασφαλίσει μία ξεκάθαρη εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Ακολουθεί η παρέμβαση του κ. Χρήστου Τριαντόπουλου:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Εδώ και τέσσερις περίπου μήνες κάναμε μία εντατική προσπάθεια μέχρι τις εκλογές. Είχαμε μπροστά μας τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπου ήταν σημαντική η ενίσχυση για την παράταξή μας. Σημαντική ενίσχυση στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έδωσε η Μαγνησία. Καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας, εδώ στη Μαγνησία, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Καταφέραμε να το αυξήσουμε κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες. Καταφέραμε να έχουμε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια -μία δεκαετία και πλέον- υψηλότερο ποσοστό από ό,τι στην επικράτεια.

Μάλιστα, το καταφέραμε αυτό χωρίς να μας ευνοεί η ιστορία. Ήταν ένα αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων. Του ψηφοδελτίου, των συναδέλφων που βρέθηκαν σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας. Ήταν ένα αποτέλεσμα των στελεχών και των φίλων της παράταξης. Ήταν ένα αποτέλεσμα που οφείλεται σε όλους εσάς και πιστώνεται σε εσάς. Ένα αποτέλεσμα ως αναγνώριση του έργου που έχει γίνει όλη αυτή την περίοδο, τόσο για την πατρίδα μας όσο και για τη Μαγνησία. Την τετραετία που πέρασε, η Μαγνησία βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων, μπήκε στον κυβερνητικό χάρτη μέσα από μία σειρά από πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να καλύψει την υστέρηση που υπήρχε τόσο σε σχέση με τις προοπτικές της, όσο και σε σχέση με άλλες περιοχές – γειτονικές και όχι μόνο.

Αυτό, λοιπόν, οι πολίτες της Μαγνησίας το αναγνώρισαν. Επιβεβαίωσαν την πολιτική που ασκήθηκε την προηγούμενη τετραετία. Και αυτή η επιβεβαίωση, αυτή η αναγνώριση, ήρθε από τα στελέχη της παράταξης. Ήρθε από πολλούς φίλους, από πολλές φίλες που τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν σε άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά τώρα αγκάλιασαν την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό συνεχίζεται και τώρα· με την ίδια δυναμική, με την ίδια προσήλωση συνεχίζουμε τον αγώνα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Την άλλη Κυριακή, λοιπόν, θα είμαστε εδώ, όλοι, μπροστά σε άδειες κάλπες, γιατί η νίκη του Μαΐου ήταν ημιτελής. Την Κυριακή ολοκληρώνεται, γι’ αυτό και όλοι πρέπει -και το κάνουμε- να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας την τελευταία εβδομάδα.

Θα πρέπει να κάνω μία παρένθεση εδώ και να σημειώσω ότι όταν είχαμε συζητήσει πριν από κάποιους μήνες με τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης Βόλου, είχαμε θέσει ως βασικό μας στόχο ο Βόλος να γίνει γαλάζιος. Και ο Βόλος έγινε γαλάζιος μετά από πάρα πολλά χρόνια. Καταφέραμε στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας, αλλά και του Βόλου να φέρουμε μπροστά και πρώτη τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί η πολιτική που ασκούμε είναι μία πατριωτική, είναι μία ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική, αλλά βαθιά λαϊκή πολιτική. Αυθεντικά λαϊκή πολιτική είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Όχι λαϊκίστικη, όπως κάποιοι με πολύ μεγάλη ευκολία παρουσιάζουν όλη αυτή την περίοδο.

Άρα με τον ίδιο εντατικό ρυθμό τρέχουμε όλοι για την επόμενη Κυριακή. Σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας και σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, έτσι ώστε το μήνυμα της νίκης να περάσει και να έχουμε μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση το βράδυ της Κυριακής. Να έχουμε μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπου η Μαγνησία θα εκπροσωπείται με τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές, όπως και την προηγούμενη περίοδο. Και αυτός είναι ο στόχος από τον οποίο δεν κάνουμε πίσω.

Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα που έχετε δώσει, να ευχηθώ καλό αγώνα την τελευταία εβδομάδα. Να έχουμε μία νέα, μία μεγάλη, μία περήφανη νίκη την Κυριακή που έρχεται. Να είμαστε όλοι καλά και δύναμη στον αγώνα μας!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ