Ένθερμη ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν υποστηρικτές και φίλοι στον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος παρέθεσε, την Πέμπτη 18 Μαΐου, την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, η μεγάλη αίθουσα του οποίου, καθώς και οι περιφερειακοί χώροι αποδείχθηκαν μικροί για να ανταποκριθούν στο μεγάλο πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Υφυπουργού παρά τη βροχή. Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Υφυπουργού, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο π. Νομάρχης, κ. Ιωάννης Πρίντζος, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων από όλες τις περιοχές της Μαγνησίας.

Τον Υφυπουργό προλόγισε ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής, με σπουδαία πορεία και παρουσία, αλλά και ενεργό κοινωνικό ρόλο, κ. Νίκος Μπουντούρης. Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος μίλησε για τη μεταρρύθμιση του πλαισίου της κρατικής αρωγής, στην οποία συμμετείχε ο ίδιος ενεργά και η οποία είχε απτά αποτελέσματα και για τους πολίτες της Μαγνησίας, το κυβερνητικό έργο με επίκεντρο την περιοχή, αλλά και τη θέση της Μαγνησίας στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την δεύτερη θητεία της, ενώ ξεδίπλωσε το όραμά του να καταστεί η Μαγνησία διαμετακομιστικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Υφυπουργός κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Τις τελευταίες εβδομάδες γυρίσαμε όλη τη Μαγνησία για να αναδείξουμε το έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο. Η υποδοχή που μας επεφύλαξαν οι φίλοι και υποστηρικτές ήταν πραγματικά συγκινητική και δίνει το σήμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές που έρχονται, αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Κατά την τελευταία τετραετία, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποίησε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, παρά τις διαδοχικές κρίσεις που απείλησαν τη χώρα μας. Όλη αυτή την περίοδο ψηφίστηκαν περισσότερα από 400 νομοσχέδια, ενώ η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μείωσε το υπέρμετρο φορολογικό βάρος που είχε φορτώσει στις πλάτες των πολιτών η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως για παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ, τον οποίο μειώσαμε περισσότερο από όσο είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά: συνολικά η μείωση έφτασε στο 35% σε εθνικό επίπεδο και σε περίπου 37% στην περιοχή μας, εξοικονομώντας για τα νοικοκυριά της Μαγνησίας περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε 80 δισ. ευρώ κοινοτικών πόρων. Και απέναντι στις κρίσεις, στηρίξαμε τα εισοδήματα πολιτών και επιχειρήσεων που το είχαν ανάγκη: από την πανδημία του κορωνοϊού μέχρι την ενεργειακή κρίση και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Όλα αυτά είχαν ξεκάθαρο αποτύπωμα στον τόπο μας. Και αυτό γιατί η Κυβέρνηση έδωσε προσοχή και έμφαση στη Μαγνησία. Αν υπολογίσουμε τους πόρους που έχουν διοχετευθεί εκτάκτως στη Μαγνησία κατά την τελευταία τετραετία -από τη στήριξη λόγω πανδημίας και την ενίσχυση των αγροτών μέχρι τα έργα σε όλη την περιοχή-, αυτοί ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ.

Και φυσικά, δεν σταματάμε εδώ. Κατά τη δεύτερη θητεία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, προχωράμε την υλοποίηση του σχεδιασμού ώστε να καταστεί η Μαγνησία διαμετακομιστικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας. Μία προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλαπλά επίπεδα και συνεχίζεται με σκοπό να συνδέσουμε όλες οι βασικές υποδομές: το λιμάνι, το πολιτικό αεροδρόμιο, το σιδηροδρομικό και το οδικό δίκτυο. Για να καταστήσουμε τη Μαγνησία μία περιοχή ευημερίας μέχρι το 2030, με πολλές και καλές ποιοτικές θέσεις εργασίας που θα επιτρέψουν στους πολίτες να δουλέψουν και να προκόψουν στον τόπο τους.

Θερμές ευχαριστίες και πάλι για την μεγάλη στήριξη από υποστηρικτές και φίλους και την αναγνώριση του έργου της Κυβέρνησης. Μας δίνει κίνητρο και δύναμη για να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, για το καλό του τόπου και της πατρίδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here