Σε σύσκεψη εργασίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων, με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, συμμετείχε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, και υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Μαγνησία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό ενημερώθηκε για την ετοιμότητα που βρίσκεται σε κάθε κύμα κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων ο μηχανισμός της Περιφέρειας, τη διαθεσιμότητα των μηχανημάτων (δημόσιων και ιδιωτικών) και του προσωπικού που διαθέτει η Περιφέρεια, και -κυρίως- για το έργο που υλοποιήθηκε όλες αυτές τις ημέρες λόγω του χιονιά που έπληξε τη Μαγνησία, καθώς και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, αφού ενημερώθηκε για το έργο και την προσπάθεια όλων αυτών των ημερών, συνεχάρη από πλευράς του την Αντιπεριφερειάρχη και όλους τους εμπλεκόμενους για την άριστη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής διέλευση οχημάτων στο οδικό δίκτυο. Επίσης, ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστη το οδικό δίκτυο λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, αλλά και τις ευρύτερες επιπτώσεις από τη διαχείριση του ακραίου καιρικού φαινομένου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, για ακόμα μια φορά, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η άμεση ανταπόκριση στα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποδεικνύει τη σωστή προετοιμασία που υπάρχει. Λόγω της κλιματικής κρίσης, βιώνουμε πρωτόγνωρα φαινόμενα, τα οποία αντιμετωπίζονται με πρόγραμμα και σχεδιασμό. Και, φυσικά, με την αρωγή του κράτους όπου χρειάζεται, αλλά και θα χρειαστεί. Όπως κάνουμε με όλες τις Περιφέρειες, έτσι θα πράξουμε και με τη Θεσσαλία και δη τη Μαγνησία. Η συνεργασία που έχουμε συνεχίζεται προς όφελος των πολιτών και την καθημερινότητας τους. Πάντα δίπλα στον πολίτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ