Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό την περίοδο 2021-2023, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκέφθηκε την Κρήτη και δη το νομό Ηρακλείου, όπου μαζί με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους Ειρήνη Αγαπηδάκη, Γιώργο Καραγιάννη και Κυριάκο Πιερρακάκη, περιόδευσαν σε διάφορες περιοχές μαζί με τους Λευτέρη Αυγενάκη, Κώστα Κεφαλογιάννη, Μάξιμο Σενετάκη και τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στο Ηράκλειο.

 

Πρώτη στάση της επίσκεψης ήταν το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου το κλιμάκιο των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην αγορά και συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες του κέντρου του Ηρακλείου, εστιάζοντας σε σημεία του προγράμματος της παράταξης για την επόμενη τετραετία και την ιδιαίτερη σημασία να διατηρηθεί και να αυξηθεί η στήριξη της Κρήτης προς τη Νέα Δημοκρατία. Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ευγένιος και είχαν μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση.

 

 

Δεύτερη στάση της επίσκεψης ήταν ο Δήμος Μαλεβιζίου και, ειδικότερα, στο Γάζι και στην Αγία Πελαγία, η οποία και προ μηνών είχε πληγεί από καταστροφικές πλημμύρες. Εκεί, στην Αγία Πελαγία, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, μαζί με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής, οι αν και επλήγησαν σημαντικά από το πλημμυρικό φαινόμενο κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους – με την αρωγή του κράτους από την πρώτη στιγμή – και να στήσουν εκ νέου τις επιχειρήσεις τους σε μια φετινή τουριστική σεζόν που απλώνεται και επιτρέπει ιδιαίτερη αισιοδοξία.

 

Σε συνέχεια της επίσκεψης, ο τρίτος σταθμός ήταν ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος και δη το Αρκαλοχώρι, το οποίο και είχε πληγεί την προηγούμενη περίοδο από καταστροφικό σεισμό, με το κράτος να υλοποιεί ένα διευρυμένο σχέδιο κρατικής αρωγής για τη στήριξη της περιοχής και των κατοίκων της. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και το κλιμάκιο της παράταξης είχε διευρυμένες συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. Μια περιοχή που στήριξε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας – σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν – αναδεικνύοντας την σε πρώτη πολιτική δύναμη στην περιοχή, όπως σημείωσαν και οι πολίτες κατά την επίσκεψη του κλιμακίου στην περιοχή. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο βρέθηκε στην αγορά της περιοχής, συζήτησε με επιχειρηματίες, αλλά και επισκέφθηκε έργα που υλοποιούνται και αξιοσημείωτες δράσεις που λαμβάνουν χώρα στη περιοχή, όπως η τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης – Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου – που ανέβηκε κατηγορία παρά τις δυσκολίες μετά το σεισμό.

 

Με αφορμή την επίσκεψη στην Κρήτη, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «[…] σε κάθε γωνία της Ελλάδας το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατά την πρώτη τετραετία της αναγνωρίζεται από τους πολίτες, ενώ συνάμα εντοπίζονται και οι προοπτικές για την επόμενη περίοδο, «χτίζοντας» πάνω σε όσα έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα και προχωρώντας μπροστά ακόμα πιο τολμηρά για την πρόοδος της πατρίδας μας. Όλο αυτό μεταφράζεται σε στήριξη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ενδυναμώνεται μέρα με την ήμερα προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου […]».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ