Την Παρασκευή, 23 Ιουνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό την περίοδο 2021-2023, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, πραγματοποίησε μαζί με την υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική και πρώην Υφυπουργό Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, περιοδεία στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου του Βορείου Αιγαίου. Μαζί τους ήταν και ο Μανώλης Κουτουλάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές του νομού Σάμου και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Το ένα μέρος του κλιμακίου, υπό την Σοφία Ζαχαράκη, επισκέφθηκε την Ικαρία, ενώ το άλλο μέρος του κλιμακίου, υπό τον Χρήστο Τριαντόπουλο, επισκέφθηκε τη Θύμαινα και τους Φούρνους.

Ειδικότερα, το κλιμάκιο βρέθηκε στο μικρό νησί της Θύμαινας, όπου ο Χρήστος Τριαντόπουλος, με τον Μανώλη Κουτουλάκη και τα στελέχη της παράταξης, μαζί με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής και ανέλυσαν τα έργα που έχουν γίνει στο νησί – το οποίο είχε επισκεφθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προηγούμενη περίοδο. Η επόμενη στάση ήταν το νησί των Φούρνων Κορσεών, όπου το κλιμάκια συναντήθηκε με κατοίκους, αλιείς και επαγγελματίες και είχε εκτενείς συζητήσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής στο Δημαρχείο Φούρνων Κορσέων για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, αλλά και για παρεμβάσεις που πρέπει να εξεταστούν κατά την επόμενη περίοδο.

Με αφορμή την επίσκεψη στη Θύμαινα και στους Φούρνους, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «το μήνυμα της νέας νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ηχηρό σε κάθε γωνία και σε κάθε νησί της πατρίδας μας, όπως και σήμερα στα νησιά της Θύμαινας και των Φούρνων. Νησιά με συνεχή κυβερνητική παρουσία και έργο τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας με όλους. Και όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά προς τις εκλογές της Κυριακής. Μαζί σε κάθε γωνία της πατρίδας μας για την περήφανη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 25 Ιούνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here