Την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κατά την περίοδο 2021-2023, διοργάνωσε εκδήλωση στη Σκιάθο, στο πλαίσιο των προεκλογικών δράσεων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, στην οποία και ανταποκρίθηκαν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν με τοποθετήσεις τους, μαζί με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, η συνυποψήφιά του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ουρανία Καθηνιώτη, καθώς και στελέχη της παράταξης που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία το 2019 και το 2015, η κ. Ζαφειρούλα Αναγνώστου και ο κ. Σάκης Κοκκίνης. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΔημΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στη Σκιάθο, κ. Γιώργος Λάζος, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων της περιοχής.

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Προέδρου της ΔημΤΟ, τον λόγο έλαβε ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος και έκανε ξεκάθαρο τον στόχο των εκλογών της 25ης Ιουνίου, που είναι το βράδυ της Κυριακής να έχουμε μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε η πατρίδα μας να προχωρήσει ακόμα πιο μπροστά, σταθερά και τολμηρά. Στο ενδιάμεσο της ομιλίας του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος έδωσε τον λόγο στους κκ. Ουρανία Καθηνιώτη, Ζαφειρούλα Αναγνώστου και Σάκη Κοκκίνη, κλείνοντας -εν συνεχεία- την εκδήλωση, όπου, μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης δόθηκε ένα ηχηρό και ενωτικό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους φίλους στη Σκιάθο για τη σημαντική και μεγάλη στήριξη που έλαβε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «[…] οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες. Είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες και αυτό διότι τώρα εκλέγουμε Κυβέρνηση. Ψηφίζουμε για Κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση. Ψηφίζουμε για Κυβέρνηση και για Πρωθυπουργό. Αποφασίζουμε για αυτοδύναμη Κυβέρνηση και ισχυρή πατρίδα. Μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μια Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια Κυβέρνηση που θα μπορέσει να προχωρήσει περαιτέρω τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Που θα κάνει τα βήματα, άλματα προόδου, ώστε να χτίσουμε πάνω στα σημαντικά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Την τελευταία τετραετία, είναι γεγονός ότι πετύχαμε πολλά. Και τα πετύχαμε, τα καταφέραμε, όλοι μαζί, μέσα από στενή συνεργασία. Μιλήσαμε τη γλώσσα της αλήθειας και της λογικής. Πορευθήκαμε στη στράτα των πράξεων και των έργων. Πράξεις και έργα που προωθήσαμε και υλοποιήσαμε και στις Βόρειες Σποράδες και στη Σκιάθο, με έκτακτη χρηματοδότηση, με στοχευμένα προγράμματα, με έμφαση στις υποδομές, με στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων κατά την περίοδο της πανδημίας, αλλά και με στήριξη των ακτοπλοϊκών συνδέσεων. Πράξεις και έργα που τα πετύχαμε μαζί. Και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία. Δυναμικά θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, με έργο και όραμα για τη Μαγνησία, έχοντας στο επίκεντρο τις Βόρειες Σποράδες […]».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here