Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού, πραγματοποίησε ομιλία την Πέμπτη 17 Μαΐου 2023, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν και για την παρουσία τους, γεμίζοντας ασφυκτικά τους χώρους του πολιτιστικού κέντρου, καθώς και τον εξωτερικό χώρο. Ο Υφυπουργός παρουσίασε σημεία του Κυβερνητικού έργου κατά την τελευταία τετραετία και στο έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε μία δύσκολη τετραετία, με διαδοχικές κρίσεις που ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αντιμετώπισαν με σχέδιο και στρατηγική. Επίσης, εστίασε στα έργα που αφορούν στο Δήμο Αλμυρού, σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, παρεμβάσεις κι έργα στον πρωτογενή τομέα, καθώς και στο σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής από πλήγματα που έχει δεχθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε ότι: «Ο Αλμυρός, μια περιοχή πυλώνας της παράταξης, αναγνωρίζει το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Αλμυρός μια περιοχή πυλώνας δίνει το έναυσμα, προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίσουμε με όραμα κι έργο για τη Μαγνησία. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη,  όλα αυτά τα χρόνια, έχει διασφαλίσει μια πορεία σταθερότητας και προοπτικής για την Ελλάδα. Όπως έχει πει κι ο Πρωθυπουργός οι εκλογές του 2023 δεν είναι εκλογές σύγκρουσης, είναι εκλογές σύγκρισης. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν για Πρωθυπουργό της χώρας. Οφείλουμε να κάνουμε και άλλα, πολλά, βήματα μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία και να μην κάνουμε βήματα πίσω.

Κάτω από την «ομπρέλα» της κρατικής αρωγής δώσαμε έμφαση και στηρίξαμε τους πολίτες που πλήττονται από φυσικές καταστροφές. Ειδικά για την περιοχή του Δήμου Αλμυρού, με ταχύτατους ρυθμούς, που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, κινήθηκαν οι διαδικασίες χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των ζημιών και την επιχορήγηση των επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».  Η στήριξη των περιοχών του Δήμου Αλμυρού μετά τη θεομηνία «Ιανός»  ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ.

Η Μαγνησία βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και κατά τη δεύτερη τετραετία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, παλεύουμε όλοι μαζί ώστε ο Αλμυρός να έχει κομβικό ρόλο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Με την παρουσία σας εδώ, αποδεικνύετε ότι ο Αλμυρός όπως κάθε γωνιά της Μαγνησίας, στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και πρωτοστατεί στον αγώνα και στο όραμά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία χώρα παραγωγική, εξωστρεφής και ισχυρή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ