Μετά την ανακοίνωση τριών συμβούλων της κοινότητας Πλατάνου και για να μην υπάρχουν απορίες σε συμπολίτες μου θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Ουδέποτε με την μήνυση που κατέθεσα στράφηκα ενάντια σε οποιονδήποτε ή ζήτησα να κλείσει κάποια επιχείρηση. Το μόνο που ζήτησα είναι να εφαρμοστούν οι δικαστικές αποφάσεις για να μην χάνει χρήματα ο Δήμος. Εκτός αν κάποιοι θέλουν να λειτουργεί η Δικαιοσύνη ‘’αλά καρτ’’ και κατά τις επιθυμίες τους.

Επίσης να τους ενημερώσω ότι πριν κάνουν δημόσιες ανακοινώσεις θα όφειλαν να είχαν μελετήσει το Ιδιωτικό συμφωνητικό της αρχικής μίσθωσης, τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου του Αυγούστου 2019, την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την οποία ακύρωσε τη σχετική απόφαση του Δήμου Αλμυρού, τα πρακτικά της Οικονομικής Επιτροπής της τωρινής Δημοτικής Αρχής, το αίτημα για απόδοση του καταστήματος στον Δήμο  και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο. Μου κάνει εντύπωση πως αν και γνώριζαν την απόφαση του Αυγούστου 2019 δεν είχαν πληροφορηθεί όλα τα υπόλοιπα έγγραφα, δεν πειράζει όμως, διαβάστε τα πρώτα και εδώ είμαστε πάλι…

Όσο για τον αν ‘’θεωρείτε’’ το μίσθωμα ‘’λογικό’’ ας βγείτε να αναφέρετε το ποσό του ενοικίου δημόσια, ώστε να το μάθουν και οι υπόλοιποι καταστηματάρχες του Δήμου για ένα προνομιούχο κατάστημα επάνω σε πλατεία και να καταλάβουν αν υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό ή όχι. Επίσης δεν μπορείτε να το θεωρείτε ‘’λογικό’’ όταν η δικαιοσύνη λέει το αντίθετο, δε μιλάμε για δική σας περιουσία, μιλάμε για δημοτική περιουσία για την οποία υπάρχουν νόμοι, όχι προσωπικές απόψεις.

Κλείνοντας, δε θέλω να αναφέρω την άρνησή σας να πάρει λάμπες η κοινότητα για να έχει φως το χωριό, ψηφίσατε αρνητικά για να πάτε ενάντια στον Πρόεδρο, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά…

Αθανάσιος Χριστοδούλου

Πρόεδρος Κοινότητας Πλατάνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ