Με τη συμμετοχή των τριών Γενικών Γραμματέων από τα Κομμουνιστικά Κόμματα Εργαζομένων Ισπανίας, Μεξικού και Τουρκίας, αλλά και αντιπροσωπειών από 8 Κομμουνιστικές Νεολαίες της Ευρώπης, η Κατασκήνωση της ΚΝΕ στις Νηές “στέλνει ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης και κοινής πάλης των λαών, ενάντια στο σάπιο σύστημα των πολέμων, της εκμετάλλευσης, της προσφυγιάς”, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “στέλνει μήνυμα πως χιλιάδες νέοι και νέες εμπνέονται και διδάσκονται από τις λαμπρές σελίδες της ηρωικής Ιστορίας της ταξικής πάλης που γράφτηκαν στο Τρίκερι. Γιατί εκεί ήταν και είναι πάντα για τον λαό η σωστή πλευρά της Ιστορίας: Στην «όχθη» του ανυποχώρητου αγώνα για τα δικά του συμφέροντα και όχι στην όχθη των εκμεταλλευτών”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “… Στέλνει μήνυμα πως ο λαός, η νεολαία έχουν το δίκιο με το μέρος τους και τη δύναμη να βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις: Δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το σύστημα που τον γεννά. Ανοίγοντας με τον αγώνα τους τον δρόμο της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της φιλίας με τους γείτονες λαούς. Τον δρόμο του σοσιαλισμού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ