Σεβόμενος απόλυτα το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής αλλά χωρίς να εθελοτυφλώ στην υποχρέωση προστασίας της δημόσιας υγείας, της υγείας των οικογενειών μας, που βαρύνει όλους μας, καλώ τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στο σχέδιο των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού Covid-19.

Ο τόπος μας έχει δοκιμαστεί, αυτά τα δύο έτη, πολύ σκληρά. Άνθρωποι νόσησαν και βρέθηκαν απομονωμένοι σε κλίνες νοσοκομείων, οι οικογένειες αδυνατούσαν να προσφέρουν βοήθεια στους δικούς τους συγγενείς ενώ υπήρξαν και περιστατικά απώλειας συμπολιτών μας εξαιτίας αυτού του ιού. Παράλληλα, τα σκληρά μέτρα είχαν ως αποτέλεσμα, οι επαγγελματίες να βιώσουν  πολύμηνο αποκλεισμό από τις δραστηριότητές τους, να καταστραφούν οικογενειακοί προϋπολογισμοί, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να αισθανθούν την απειλή ενδεχόμενης οριστικής απώλειας της εργασίας τους μακροπρόθεσμα, επομένως και του εισοδήματος τους.

Δεν αρκεί να έχουμε κάποια χρήματα, δεν αρκεί να ζούμε περισσότερα χρόνια. Πρέπει να διάγουμε τον βίο μας ελεύθεροι με σωματική, νοητική και κοινωνική ευεξία ώστε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Τα εμβόλια εδώ και δεκάδες έτη σώζουν ζωές και έχουν απαλλάξει την κοινότητα από σοβαρές ασθένειες. Αποτελούν εργαλείο υγείας, μέσον ελευθερίας. Ως άνθρωπος αλλά και ως Δήμαρχος επιλέγω την ελευθερία, γι’ αυτό και εμβολιάστηκα από την πρώτη στιγμή. Καλώ όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό και όλοι μαζί να διατηρήσουμε  και να προστατεύσουμε την υγεία μας, να ενισχύσουμε την κοινωνική ευημερία του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ