Όχι μόνον δεν παρουσιάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που συνεδρίασε από αναβολή, αλλά εξαφανίστηκε κιόλας από το σπίτι που μίσθωνε, με τον ιδιοκτήτη του οποίου φέρεται να καυγάδισε και να έφθασαν στα δικαστήρια, προκαλώντας και ζημιές στο ακίνητο…
Πριν εξαφανιστεί από το σπίτι που μίσθωνε στον Αλμυρό, φέρεται να άφησε ανοιχτές δύο βρύσες και να έσπασε την πόρτα… Αυτά ανέφερε χθες στο περιθώριο της αναβληθείσας δίκης ο 45χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, που επίσης ήταν κατηγορούμενος από την 23χρονη μισθώτρια, βουλγαρικής υπηκοότητας, καθώς μετά τον καυγά της περασμένης Τρίτης 31 Ιανουαρίου, είχαν αλληλομηνυθεί. Αιτία του καυγά ήταν το ότι ο 45χρονος ζήτησε από την 23χρονη, να αποχωρήσει από το σπίτι που μισθώνει, καθώς θέλει να το πουλήσει.

Ιδιοκτήτης και ενοικιάστρια είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού, μετά τις μηνύσεις εκατέρωθεν και είχαν προσαχθεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Ωστόσο η 23χρονη απουσίαζε, όπως απουσίαζαν και οι μάρτυρες, οπότε η δίκη αναβλήθηκε για χθες. Η 23χρονη ενοικιάστρια φέρεται να επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου διαμένει, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον τον εξύβρισε, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στην οικία του, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα η 23χρονη φέρεται να κατέστρεψε την σίτα παραθύρου του σπιτιού. Στη συνέχεια η 23χρονη αλλοδαπή υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 45χρονου για εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, διότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο δράστης της τράβηξε με δόλο την μπλούζα, με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της, ενώ της απευθύνθηκε με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες – ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. Από την πλευρά του ο 45χρονος υπέβαλε με τη σειρά του μήνυση κατά της 23χρονης για απλή σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Χθες η 23χρονη δεν εμφανίστηκε δεύτερη φορά στο Αυτόφωρο και σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου, μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, πριν αποχωρήσει, άφησε ανοιχτές δύο βρύσες, μία του πλυντηρίου και μία της κουζίνας, με αποτέλεσμα το σπίτι να πλημμυρίσει, ενώ έσπασε και την πόρτα… Ο 45χρονος πρόσθεσε ότι αρχικά στο σπίτι του διέμεναν δύο άτομα, αλλά καθημερινά έβλεπε και διαφορετικά πρόσωπα. Μάλιστα έφθασαν να διαμένουν μέχρι και δέκα άτομα, ενώ εμφανίζονταν και Έλληνες, που τους αποκαλούσαν «αφεντικά»… Οι διαμένοντες αλλοδαποί εργάζονταν στα αγροκτήματα της περιοχής. Ακόμη ο 45χρονος ανέφερε ότι το σπίτι το είχε μισθώσει αρχικά ο πατέρας της 23χρονης, ενώ βρήκε απλήρωτους λογαριασμούς ΔΕΗ και νερού, ενώ και τα ενοίκια δεν του τα είχαν καταβάλει όλα στους τέσσερις μόλις μήνες που είχαν μισθώσει το σπίτι του. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ