????????????????????????????????????

Σε μία έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας στη μνήμη των Χρήστου Γκάτση και Δημήτρη Κοντοστάθη.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι των δύο παλαίμαχων παικτών του Γ.Σ.Α. που τόσο πρόωρα έφυγαν από τη ζωή.

Πριν την έναρξη του αγώνα μνήμης ανάμεσα σε παλαίμαχους και τη σημερινή ομάδα του Γ.Σ.Α. μίλησε ο Χρήστος Ρουχάς, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Δημήτρη Κοντοστάθη το 1977, ενώ ήταν προπονητής του Χρήστου Γκάτση τη δεκαετία του ’90.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των παλαίμαχων του Γ.Σ.Α. Δημήτρης Τάσσιος και γνωστοποίησε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2022.

Το λόγο πήρε και ο αδερφός του εκλιπόντος Στάθης Γκάτσης μιλώντας για τον «Τίτο» με λόγια αγάπης και στη συνέχεια προβλήθηκαν φωτογραφίες από την κοινή ζωή τους.

Ακολούθησε ο αγώνας και στο ημίχρονο ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Αλμυρού για θέματα αθλητισμού Πέτρος Θωμαΐδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αδερφό του Χρήστου, Στάθη και στη σύζυγό του μία ανθοδέσμη.

Για τους παλαίμαχους αγωνίστηκαν οι Γ. Μελέτης, Γ. Χατζηιερεμίας, Π. Ξύδης, Π. Κοτζιάς, Π. Μιχαλακόπουλος, Γ. Γαρδικλής, Θ. Παππάς, Ν. Τσαμπίρας, Σ. Γκάτσης, Δ. Μπάιμπας, Δ. Κουρκούμπας, Β. Παπαευαγγέλου, Θ. Λαζάρου, Χρ. Γιαννέλος, Ν. Τσέλιας, Χρ. Τσέλιας, Δ. Τσούτσας, Κ. Γκουντής, Κ. Χουλιαράς και Θ. Φάσσας.

Αναδημοσίευση από https://magnesianews.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ