Νέο κρούσμα με τη θανάτωση δυο αδέσποτων σκυλιών χθες στον Αλμυρό, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων. Το νέο περιστατικό έρχεται μόλις 15 ημέρες μετά την καταγγελία για πέντε νεκρά αδέσποτα στην πόλη από φόλες.
Τα δυο νεκρά σκυλιά εντοπίστηκαν στις κοινόχρηστες τουαλέτες στον χώρο της λαϊκής αγοράς του Αλμυρού, ενώ να αναφερθεί ότι στη λαϊκή αγορά είχαν βρεθεί νεκρά και τα τέσσερα από τα πέντε αδέσποτα προ 15νθημέρου.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα είχαν εντοπιστεί ακόμη δυο νεκρά σκυλιά από φόλες, πλησίον του κλειστού γυμναστηρίου Αλμυρού, με τους κατοίκους της περιοχής να ανησυχούν για την προαναφερόμενη κατάσταση και να ζητούν τη λήψη μέτρων για τον εντοπισμό των δραστών.

«Θα πρέπει κάποια στιγμή, με δεδομένο ότι στην πόλη του Αλμυρού καταγράφεται μεγάλος αριθμός αδέσποτων και έχουν δημιουργηθεί αγέλες, να βρεθεί τρόπος ώστε να σταματήσει η θανάτωσή τους με φόλες. Πρέπει τα περιστατικά να καταγγέλλονται στην Αστυνομία και οι πολίτες να συνδράμουν, ώστε να όσοι πετάνε φόλες, να βρεθούν και να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από τον Νόμο» επισημαίνουν χαρακτηριστικά κάτοικοι του Αλμυρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ