Το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, ο 7ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί, στον Αλμυρό με αγώνες 10χλμ (62 συμμετοχές), 5χλμ (111 συμμετοχές), παιδικούς αγώνες 1500μ και 500μ και Αμεα 500μ (200 συμμετοχές) και σημείωσε την μεγαλύτερη προσέλευση από κάθε άλλη χρονιά.
Η διοργάνωση όπως κάθε χρόνο έγινε από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, την Περιφέρεια Μαγνησίας, τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου “Κένταυρος” και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, Τμήμα Στίβου. Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πέτρος Θωμαϊδης.
Η δήλωση του Δημάρχου για τον 7ο Λαϊκό Αγώνα: «Συγχαίρω τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί και όλους τους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση και την άνευ προηγουμένου προσέλευση και επιβραβεύω όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχαριστώ προσωπικά που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το πλήθος των συμμετεχόντων μας εξέπληξε θετικά και δίνει το ηχηρό μήνυμα ότι τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά έχουν ανάγκη από τον αθλητισμό και πως όλοι οι φορείς οφείλουμε να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις».
Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα (συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους Ιερούς Ναούς Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Αλμυρού).
Όλοι οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και απόλαυσαν την φύση και τις διαδρομές του δάσους και δόθηκε σε όλους ως αναμνηστικό ξύλινο μετάλλιο καθώς και μετάλλια και κύπελα στις τρεις πρώτες θέσεις.
Δείτε φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here