Η απόγνωση και η απελπισία που ένιωσε από την καταστροφή που υπέστη, τόσο στις πυρκαγιές, όσο και τις πρόσφατες πλημμύρες, έφερε στα όριά του έναν 55χρονο κτηνοτρόφο από τον Αλμυρό, ο οποίος το πρωί της περασμένης Παρασκευής, πήγε στο αμαξοστάσιο του Δήμου και έβριζε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον έδιωξαν, ξαναπήγε δεύτερη φορά, έβριζε και απειλούσε, ενώ μετά από λίγη ώρα πήγε ξανά, και αναποδογύρισε τρία γραφεία στον χώρο που συγκεντρώνεται το προσωπικό.

Χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ο κατηγορούμενος, ζήτησε συγνώμη, παραδέχτηκε το λάθος του και απέδωσε την πράξη του στην διπλή καταστροφή που υπέστησαν τα πρόβατά του, οι εγκαταστάσεις και οι λίγες καλλιέργειες που είχε για ζωοτροφές.
Ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κρίθηκε ένοχος για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και καταδικάστηκε επιεικώς σε φυλάκιση 10 ημερών με αναστολή.

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμυρού, που τόνισε ότι δεν ήταν στο αμαξοστάσιο όταν έγινε το επεισόδιο και ενημερώθηκε από τον επόπτη της υπηρεσίας, ότι ο άνθρωπος έκανε φασαρία και κάλεσε την Αστυνομία. Όπως είπε για τις απειλές και την εξύβριση δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, καθώς οι διαμαρτυρίες ανθρώπων που υπέστησαν ζημίες είναι συχνές, ειδικά μετά την τελευταία καταστροφή και τόνισε ότι στον χώρο που ο κατηγορούμενος αναποδογύρισε τα γραφεία δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Επίσης τόνισε ότι ο κτηνοτρόφος του ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Ο επόπτης του αμαξοστασίου είπε ότι ο κατηγορούμενος το πρωί της Παρασκευής πήγε σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και απειλούσε, του είπε να φύγει, όπως και έγινε αλλά επέστρεψε δύο φορές ακόμη και την τρίτη φορά πήγε στον χώρο που συγκεντρώνεται το προσωπικό και αναποδογύρισε τα γραφεία, ενέργεια όμως που δεν δημιούργησε πρόβλημα στην υπηρεσία και δεν σταμάτησε η λειτουργία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ