Το κατώφλι του ανακριτή Βόλου περνούν καθημερινά τα μέλη της διοίκησης του πρώην Συνεταιρισμού Αλμυρού, που απολογούνται, στο πλαίσιο των διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον τους για απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Κατηγορούμενοι είναι περίπου 24 μέλη της πρώην διοίκησης, καθώς και αντιπρόσωποι στον πρώην Συνεταιρισμό του Αλμυρού, εναντίον των οποίων έχει στραφεί από το 2017 με μήνυσή του ο εκκαθαριστής της συνεταιριστικής οργάνωσης.

Η υπόθεση αφορά την απώλεια μισθωμάτων, που όπως υποστηρίζει ο εκκαθαριστής, ξεπερνούν συνολικά τις 200.000 ευρώ ετησίως για 30 περίπου ακίνητα του πρώην Συνεταιρισμού. Μάλιστα υποστηρίζει ότι το συνολικό ποσό των απωλειών ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ για δέκα χρόνια απωλειών μισθωμάτων, που αντί να καταλήγουν στον εκκαθαριστή του πρώην Συνεταιρισμού, φέρεται να καταλήγουν σε άλλους.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, προκειμένου κατόπιν να εκδοθεί βούλευμα, για το αν θα παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι σε δίκη ή όχι. Υπενθυμίζεται ότι χρήματα της εκκαθάρισης διεκδικούν οι πρώην εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού, ενώ, όπως έχει καταγγείλει ο εκκαθαριστής, συμβάσεις μισθώσεων ακινήτων έχουν ακυρωθεί και έχουν γίνει καινούργιες από τον συνεταιρισμό, που αντικατέστησε τον προηγούμενο, με μικρότερο τίμημα, ενώ κατόπιν ο νέος συνεταιρισμός έχει εκμισθώσει στους ίδιους μισθωτές τα ακίνητα, σε υψηλότερο τίμημα, κερδίζοντας την διαφορά του τιμήματος μίσθωσης.

πηγή:https://e-thessalia.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ