ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θρίλερ τις τελευταίες ημέρες στον Αλμυρό, με την εξαφάνιση της 57χρονης  Ευφροσύνης Γούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 19 Μαρτίου, οπότε και τηλεφώνησε στην αδελφή της και την ενημέρωσε ότι θα πάει για δουλειά στη Μύκονο και από τότε αγνοείται η τύχη της. Πρόκειται για μια μητέρα δυο παιδιών, που εργάζονταν ως γηροκόμος στην περιοχή του Αλμυρού.

Σύμφωνα με άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον, δεν είχε παρατηρηθεί κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά της ή κάτι να δείχνει πως την απασχολεί, με τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν για την τύχη της.

Η οικογένειά της έχει δηλώσει την εξαφάνιση στην Αστυνομική Διεύθυνση και ζητά από όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να ενημερώσει σχετικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία κάνει έρευνες στην περιοχή του Αλμυρού, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία στην Μύκονο, μήπως η γυναίκα εντοπιστεί.

Ότι βρίσκεται στην Μύκονο πιστοποιείται και από το σήμα του κινητού της το οποίο έδειξε ότι βρίσκεται στο νησί.
Ωστόσο έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και το κινητό της μερικές μέρες μετά έκλεισε και πλέον δεν είναι ανοιχτό και δεν δίνει σήμα.

Οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούν και δημοσίευσαν τη φωτογραφία της στα social media προκειμένου όποιος γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here