Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου ο Γεώργιος Ζώγας σύμφωνα με την ανάρτηση του.

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Οδεύοντας προς τις εκλογές του Οκτωβρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική μου αξιοπρέπεια, τη στάση ζωής που κρατώ ως άνθρωπος και την ηθική που διέπει τις συναναστροφές και τις πράξεις μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους όσους με ενθάρρυναν, με υποστήριξαν, με ενέπνευσαν και συμμερίστηκαν τα όνειρα και τους στόχους μου για τον Δήμο Αλμυρού όλο αυτό το διάστημα. Περισσότερο, όμως, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όσες και όσους συντάχθηκαν ολόψυχα μαζί μου ως υποψήφιες και υποψήφιοι, συνεργάστηκαν οραματιζόμενοι έναν «Αλμυρό σε Εκκίνηση» και απέδειξαν μέχρι τέλους το ήθος και την ποιότητά τους.

Υπηρετώντας ενεργά το ρόλο μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας μέχρι το πέρας της θητείας μου, εξακολουθώ να δηλώνω παρών σε ό,τι αφορά το μέλλον του τόπου μου και στο πλαίσιο των αρχών που έχουν διαποτίσει την μέχρι τώρα πορεία μου. Στη χώρα που γεννήθηκε το «εὖ ἀγωνίζεσθαι» το οποίο υπηρέτησα και υποστηρίζω με σθένος, εύχομαι ειλικρινά ο Δήμος Αλμυρού να εξελιχθεί, να αναβαθμιστεί, να καινοτομεί, να προβληθεί, να εκτιμηθεί και να αγαπηθεί όπως πραγματικά του αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ