Ανοίγει τις πύλες του αύριο, Δευτέρα 22 Αυγούστου, η εμποροπανήγυρη Αλμυρού, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Εκτός από το εμπορικό τμήμα, στο οποίο αναμένεται να φιλοξενηθούν περί τους 300 επαγγελματίες, θα φιλοξενηθούν πολλές ψησταριές και αναψυκτήρια, λούνα παρκ, ενώ υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, εγκρίθηκε και σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το παζάρι. Στόχος του σχεδίου είναι ο ακριβής προσδιορισμός των δράσεων και ενεργειών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για την οργανωμένη απομάκρυνση πολιτών με στόχο την προστασία της ζωής και της υγείας τους, από την περιοχή σε περίπτωση εκδήλωσης σεισμού, πυρκαγιάς.

Εξάλλου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, ανταποκρινόμενη θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Αλμυρού, θα καλύψει υγειονομικά, σε θέματα που άπτονται των Πρώτων Βοηθειών, την φετινή εμποροπανήγυρη που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 – 30 Αυγούστου.

Καθημερινά και για όλες τις ημέρες της διοργάνωσης, στο χώρο θα βρίσκονται 8 – 10 εκπαιδευμένοι διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας και πλήρης διασωστικός εξοπλισμός, με σκοπό την διασφάλιση και την άμεση συνδρομή τους, τόσο στη πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση πιθανών περιστατικών υγείας των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ