21χρονος Βολιώτης έκλεψε διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ του Αλμυρού, με σκοπό να τα πουλήσει και να βγάλει χρήματα, προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο για να μεταβεί στη Σκιάθο για να εργαστεί…

Αυτό ισχυρίστηκε όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού προχθές το απόγευμα στην πόλη του Αλμυρού, καθώς είχε εισέλθει σε σούπερ μάρκετ και είχε αποπειραθεί να κλέψει αλκοολούχα ποτά και σαλάμια… Ο νεαρός έγινε, ωστόσο, αντιληπτός από υπάλληλο του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, ενώ όπως ανέφερε στο περιθώριο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε, ήθελε τα προϊόντα που έκλεψε, να τα πουλήσει και να βγάλει χρήματα, για να αγοράσει εισιτήριο και να ταξιδέψει στη Σκιάθο, για να εργαστεί!!!

Σε ερώτηση πώς μετέβη στον Αλμυρό, δήλωσε με το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Ο 21χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε κλέψει και την Τετάρτη και άλλα προϊόντα από άλλο σούπερ μάρκετ επίσης του Αλμυρού. Κατηγορείται για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, ωστόσο, δεν δικάστηκε χθες, καθώς απουσίαζαν οι μάρτυρες κατηγορίας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου, ενώ ο 21χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τότε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here