Το τοπικό τμήμα ahepa hj-13 argonauts volos, ενημερώθηκε από την Υφυπουργό παιδείας κα Ζέττα Μακρή για της καταστροφές που έγιναν στον εξοπλισμό του 9ου Δημοτικού Σχολείου και 9ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή Παλαιό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε την ΑΧΕΠΑ Ελλάδας.
Η ανταπόκριση όλων των τμημάτων της ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα ήταν, όπως σε κάθε έκκληση για βοήθεια και στήριξη, άμεση και αποτελεσματική.
Η κινητοποίηση των τμημάτων της ΑΧΕΠΑ εξασφάλισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιβλιοθήκες, φωριαμούς, γραφεία και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα στο 9ο Δημοτικό σχολείο Βόλου και ένα ψυγείο, ένα ειδικό θερμοθάλαμο, ηλεκτρονικό υπολογιστή, βιβλιοθήκες και γραφεία στο 9ο Νηπιαγωγείο Βόλου.
Η παράδοση του εξοπλισμού και των ηλεκτρικών συσκευών πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας,του Ύπατου κυβερνήτη Ευρώπης, Ελλάδος και Κύπρου κ . Β.Πετκίδη , του Κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Ελλάδος κ. Χρ. Καραπιπέρη, μελών του Δ.Σ της ΑΧΕΠΑ, του τοπικού τμήματος ahepa hj-13 argonauts volos, που είχε και την ευθύνη της υλοποίησης της δωρεάς και μέλη του hj-48 Βελεστίνου.
Η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε όλα τα τμήματα Ελλάδας της ΑΧΕΠΑ για την ανταπόκριση, τον Ύπατο κυβερνήτη Ευρώπης, Ελλάδος και Κύπρου κ . Β.Πετκίδη και τον κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ κ. Καραπιπέρη για το προσωπικό ενδιαφέρον, την παρουσία στο πλευρό των πληγέντων και την ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση, συνολικά της ΑΧΕΠΑ, στον τομέα της εκπαίδευσης και το τμήμα Βόλου για τον εξαιρετικό συντονισμό και αυτής της αποστολής.
Ο κ. Β. Πετκίδης δήλωσε εκ μέρους του Ύπατου προέδρου της ΑΧΕΠΑ κ. Σ.Τσίβικου ότι η ΑΧΕΠΑ είναι πάντα στο πλευρό της Ελλάδος, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές μετά τις πλημύρες και όχι μόνο. Εξέφρασε δε, τη συμπαράσταση της οργάνωσης σε όλους τους πολίτες οι οποίοι υποφέρουν αυτή τη δύσκολη στιγμή από τις φυσικές καταστροφές.
Ο κ.Χρ. Καραπιπέρης δήλωσε ότι η οργάνωση είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον τομέα της εκπαίδευσης, ανταποκρίθηκε άμεσα και παρείχε ότι της ζητήθηκε από τις διευθύνσεις των σχολείων. Επεσήμανε δε, ότι η οργάνωση θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των πληγέντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ