Ήταν 23/08/2023, μεσημεριανές ώρες, όταν εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα, η 52χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά από τον Βόλο.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της. Στις 23 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, ενεργοποιήθηκε ξανά η υπηρεσία Missing Alert με νέα κοινοποίηση των στοιχείων, αλλά μέχρι και σήμερα, σχεδόν 6 μήνες μετά την εξαφάνιση, η 52χρονη Βολιώτισσα παραμένει άφαντη.
Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά έφυγε από το σπίτι στο οποίο την φιλοξενούσε η φίλη της αφήνοντας πίσω της, τα προσωπικά της αντικείμενα. Έχει ύψος 1.75 μ., ζυγίζει 90 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε αθλητικά ρούχα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ