Έπεισε τους αρμόδιους πτηνοτροφείου στην Πελοπόννησο ότι θα τους διαθέσει πιστοποιημένη σόγια για τροφή, ωστόσο ενώ παρέλαβε τα χρήματα που αναλογούσαν στο προϊόν που τους απέστειλε, η σόγια δεν απεστάλη στο πτηνοτροφείο…

Κατηγορούμενος(ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ), για απάτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ήταν χθες ένας 54χρονος από την περιοχή του Αλμυρού, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, το οποίο τελικά τον έκρινε ένοχο ερήμην και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή. Ο 54χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις δικαστικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους υπεύθυνους του πτηνοτροφείου στην Κορινθία και κατηγορείται ότι προσποιήθηκε πως θα τους πουλήσει πιστοποιημένη σόγια με 44% πρωτεΐνη, προς 352 ευρώ τον τόνο. Αυτή ήταν η αρχική του πρόταση, καθώς κατόπιν φέρεται να μείωσε τις απαιτήσεις του και να έδωσε έκπτωση, προσφέροντας 347 ευρώ τον τόνο. Μάλιστα φέρεται να είχε αλλεπάλληλες επικοινωνίες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους υπεύθυνους του πτηνοτροφείου.

Τελικά φέρεται να τους έπεισε να παραγγείλουν 20 τόνους σόγια και να του αποστείλουν με τραπεζικό έμβασμα το ποσό των 9410 ευρώ. Ο κατηγορούμενος φέρεται να πήρε τα χρήματα, ωστόσο δεν απέστειλε τη σόγια που είχε δεσμευτεί να παραδώσει στο πτηνοτροφείο… Έτσι οι κότες έμειναν από τροφή και οι υπεύθυνοι του πτηνοτροφείου αναζήτησαν το δίκιο τους στη δικαιοσύνη. Η μήνυση εναντίον του 54χρονου είχε υποβληθεί στις 24 Απριλίου του 2019.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή: Εφημερίδα Θεσσαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ