Στην Νίκαια της Λάρισας έχουν συγκεντρωθεί από τις 12 το μεσημέρι αγρότες από όλα τα μπλόκα προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους μετά τις προτάσεις που τους παρουσίασε ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάθεση είναι για συνέχιση των κινητοποιήσεων και η κυρίαρχη πρόταση αφορά ένα μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να αποκλείεται και κάθοδος με τρακτέρ στην πρωτεύουσα.

 

Οι αγρότες λένε, επίσης, ότι θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με κλείσιμο δρόμων και κομβικών σημείων για να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση. Οι εκπρόσωποί τους εξηγούν δεν τους βρίσκει σύμφωνους – βάσει των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση – ο διαχωρισμός σε συνεταιρισμένους και μη ή για ληξιπρόθεσμες ή μη ληξιπρόθεσμες οφειλές

Την ίδια ώρα σύσκεψη πραγματοποιείται και στο Επιμελητήριο των Σερρών με τη συμμετοχή των αγροτικών συλλόγων από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, σε μια σύσκεψη που όπως επισημαίνουν είχε οριστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ