Ασφαλτικές εργασίες σε διάφορα σημεία της περιοχής Αλμυρού που έχουν υποστεί ζημιές, θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα. Ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων στις υποδομές αναλύθηκε μετά από συνάντηση που είχε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη.

Την περασμένη Δευτέρα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο περιοδειών σε όλους τους Δήμους, είχε συναντήσεις στον Αλμυρό με τον Δήμαρχο κ. Εσερίδη και τους συνεργάτες του, μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους Βίκυ Αγγελίδη και Κώστα Ζαρκάδα, πολίτες της περιοχής του Αλμυρού, τον διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Χριστοδούλου και τον Τμηματάρχη Συγκοινωνιακών Έργων κ. Χουβαρδά. Έγινε αυτοψία σε σημεία του οδικού δικτύου στα οποία εκτελέστηκαν εργολαβίες και πρόκειται να πραγματοποιηθούν νέες εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα σχεδιάζονται τα εξής: Να γίνουν ασφαλτικές εργασίες στην ΠΕΟ Βόλου-Αλμυρού (Αϊδίνι-Κρόκιο), σε μήκος 4 χιλιομέτρων και στην ΠΕΟ Βόλου-Λαμίας (Αλμυρός-Πλάτανος-Σούρπη), μήκους 10 χιλιομέτρων σε όσα σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν κακοτεχνίες, και στην ίδια οδό στη θέση «Σταυρός» (Σούπρη-Πτελεός). Οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο Ευξεινούπολης και για την επαρχιακή οδό Αργυλοχώρι-Ανθότοπου είναι στον άμεσο σχεδιασμό της Περιφέρειας. Ολοκληρώνονται επίσης μέσα στην άνοιξη και οι ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα Μαυρόλοφος-Φυλάκη-Πέρδικα, ενώ πρόθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι να ξεκινήσει άμεσα η προσωρινή αποκατάσταση του μεταβατικού επιχώματος της γέφυρας Ξηριά Αλμυρού, προς αποκατάσταση των συγκοινωνιών της περιοχής. Ήδη έχει αποσταλεί αίτημα στο υπουργείο Υποδομών.

Έγινε επιπλέον αυτοψία στη γέφυρα πλησίον του οικισμού Πλατάνου και δόθηκαν εντολές για ενίσχυση κατακόρυφης σήμανσης ασφαλείας της γέφυρας (παλλόμενοι σηματοδότες επισήμανσης κινδύνου-φωτισμός.
Τέλος, εντός του Μαρτίου πρόκειται να αρχίσει η αποκατάσταση του παραλιακού κρηπιδώματος της επαρχιακής οδού στην είσοδο του Αχιλλείου με στόχο να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ