Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του ΓΕΛ ΑΛΜΥΡΟΥ, οι οποίοι οικειοθελώς ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν εργασίες καλλωπισμού των σχολικών αιθουσών όλου του σχολείου. Ειδικότερα, μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου πραγματοποίησαν για πάνω από έναν μήνα εργασίες, όπως το ξήλωμα όλων των πεπαλαιωμένων πρασινοπινάκων, το στοκάρισμα και το βάψιμο όλων των αιθουσών του σχολείου μας. Θερμές ευχαριστίες, όμως, αξίζουν και στους γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Διευθύντριας κι έδωσαν την άδειά τους για την αποπεράτωση της παραπάνω προσπάθειας.

Η ενεργός συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιου είδους διαδικασίες- πέρα των αμιγώς εκπαιδευτικών- τους εμπλέκουν συναισθηματικά στη σχολική ζωή και συμβάλλουν στην όξυνση της υπευθυνότητας και την ενίσχυση της ενσυναίσθησης. Πρόκειται για τους μαθητές: Κοντοβάς Σταύρος, Γράβος Σταύρος, Αμβράζης Χρήστος, Καλόσι Χρήστος, Τσιάμης Βασίλης, Τσιάμης Θανάσης, Κρικώνης Σάββας, Λεμούσιας Χάρης, Δεληζήσης Ιορδάνης, Δεληζήσης Χρήστος, Βέτσικας Κωνσταντίνος, Καραγεώργος Βαγγέλης, Αλεξογιαννόπουλος Γεώργιος.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε όμως και στον Δήμαρχο Αλμυρού, κο Δημήτριο Εσερίδη, ο οποίος ενέκρινε αμέσως την χρηματοδότηση του ως άνω έργου καθώς και στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κο Τσαντούρη Ιωάννη, που διεκπεραίωσε αύθις την απομάκρυνση των κατεστραμμένων υλικών από τον σχολικό χώρο…
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που συντελέσατε ώστε το σχολείο μας να αλλάξει όψη και να γίνει πιο φιλικό πρωτίστως προς τους μαθητές μας.

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αλμυρού
Μπουκόρου Άννα
ΜEd Φιλόλογος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ