Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 argonauts volos, έχοντας γνώση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Ορφανοτροφείο Βόλου για παιδιά που έχουν ανάγκη από αγάπη και φροντίδα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που  καταβάλλονται, για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του, προχώρησε σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου  στην αναβάθμιση της αίθουσας υπολογιστών.

Η συγκεκριμένη προσφορά έγινε με Απόφαση της Διοίκησης του Τμήματος και ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Ορφανοτροφείου στο volos palace  στις 14/2/2024

Η παράδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στους εκπροσώπους της διοίκησης έγινε από αντιπροσωπεία Μελών του Τμήματος συνοδευόμενοι από τον Ύπατο Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Βασίλειο Πετκίδη την Κυριακή 18/2/2024 μετά τον εκκλησιασμό στον Ι.Ν του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου κ.Αγγέλα Χατζησταματίου, η Γενική Γραμματέας  της Διοίκησης  κ. Αντωνία Γιαννουσά-Νταοπούλου, η Ταμίας κ. Ιωάννα Σκαμπά και η εθελόντρια του Ορφανοτροφείου κ. Σοφία Μαχαιρίτσα χαιρέτησαν την κίνηση ανθρωπιάς και απηύθυναν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα μέλη της ΑΧΕΠΑ που με αίσθημα ευθύνης και αγάπης, όπως ανέφεραν, προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης του έργου του Ορφανοτροφείου.

Από την πλευρά τους, ο Ύπατος Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ευρώπης κ. Βασίλειος Πετκίδης και ο Πρόεδρος του Τμήματος  ΑΧΕΠΑ HJ-13 argonauts volos κ. Λάμπρος Βελούδος , υπενθύμισαν στους ανθρώπους της διοίκησης το πλούσιο έργο στήριξης και βοήθειας που παράγεται από την ΑΧΕΠΑ και το Τμήμα του Βόλου , το οποίο πάντα στέκεται αρωγός σε ανάλογες εκκλήσεις για βοήθεια και ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης, που αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ΑΧΕΠΑ.

Τόνισαν δε, στους εκπροσώπους του Ορφανοτροφείου, ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ θα βρίσκεται  πάντα δίπλα τους στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ