Την Παναγία Ζωοδόχο Πηγή εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 10/5. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Λόφου Γορίτσης, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Πρωτοσύγκελλος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγία Ζωοδόχο Πηγή, όπου θα αναχωρήσει και η Ιερά Εικόνα.

Πανηγυρίζουν επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοκτήμων – Σταμόπουλου Σαμαρά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρεσβ. Γεωργίου Κορνούτουο οποίος θα ομιλήσει.

Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρακίου Αλμυρού

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Ευσταθίου Βαρβαρέλη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ζωοδόχου Πηγής Μετοχίου Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία,ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ