Μετά από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Νωρίς σήμερα το απόγευμα σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς έγινε γνωστό ότι στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου  εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυναμείς της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν αυτή ανήκει στον άτυχο Μπάμπη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ιατροδικαστής.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται σε αυτό το σημείο στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο έχασε τη ζωή του ο Μπάμπης.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της ΕΛΑΣ περιοχή:

Τον άτυχο Μπάμπη εντόπισε ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ. Η σορός είναι μπρούμυτα, έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο.

Λίγο μετά τις 17:00 επιβεβαιώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. πως η σορός ανήκει στον εξαφανισμένο, ενώ ενημερώθηκε και η οικογένεια του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό τις τελευταίες 18 ημέρες. Σε αυτές τις έρευνες συμμετείχε και ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Ο 50χρονος κρεοπώλης τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που του ζήτησε ο 31χρονος, καθώς θα πήγαινε για κυνήγι.

Ο κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου πέρασε στις 7 το πρωί της Δευτέρας υπό άκρα μυστικότητα το κατώφλι του ανακριτή όπου και αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα.

Την ίδια ώρα, δεκάδες συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;».

Τις τελευταίες ημέρες ο κρεοπώλης έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων. Συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ