Θέματα: 1) Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, λόγω λήξης της θητείας του, μετά  τη παράταση  της θητείας του,  λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών και πυρκαγιάς το Σεπτέμβρη 2023.   

2) Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων για την Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. και την  Ε.Σ.Α.μ.ε.Α.

1)  Το Δ. Σ του Συλλόγου μας λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών  και πυρκαγιάς στη έκτακτη Γ.Σ της 10-9-2023 είχε αναβάλει  τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2023.

Ενόψει λοιπόν των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου μας σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη  22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00μμ στο γραφείο του συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00μμ και πάλι εάν δεν υπάρχει απαρτία οι εκλογές θα γίνουν με όσα μέλη είναι παρόντα  την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.πμ. έως 17.00μμ..

Παρακαλούνται όλοι οι ψηφοφόροι που θα προσέλθουν να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα (μάσκα και αποστάσεις).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

Α) Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου ΔΣ.

Β) προτάσεις μελών για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου .

Γ) Εγγραφή νέων μελών.

Δ)Αίτηση υποψηφιοτήτων για μέλη του Δ.Σ.,εξελεκτικής επιτροπής.

Ε)Αίτηση υποψηφιοτήτων για αντιπρόσωποι στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ και την ΕΣΑμεΑ.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων γίνονται δεκτές μέχρι πριν 3 ημέρες από την καθορισμένη ημέρα διενέργειας ΓΣ και μέχρι και την 7 – 3 – 2024.

Ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών στην Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. και την Ε.Σ.Α.Μ.Ε.Α Την ίδια ημέρα που θα διεξαχθούν οι εκλογές για το ΔΣ θα αναδειχθούν κατόπιν εκλογών και οι εκπρόσωποι του συλλόγου στην Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. και την Ε.Σ.Α.Μ.Ε.Α Ισχύουν οι ίδιες ημερομηνίες και για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ