Ο 47χρονος, κάτοικος χωριού του Δήμου Αλμυρού, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Αλμυρό, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, μετά από καταγγελίες κατοίκων στην αστυνομία, ότι ο άνδρας οδηγεί επικίνδυνα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, ο οδηγός βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 2,75 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την πρώτη μέτρηση και 2,75 mg/lt κατά τη δεύτερη μέτρηση. Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι ότι χρειάστηκε σχεδόν 24 ώρες για να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι βρίσκονταν σε σπίτι φιλικό, όπου έτρωγε και έπινε ενώ ήθελε να κόψει το κάπνισμα και για αυτό ήπιε πολύ. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 47χρονο σε 18 μήνες φυλάκιση μετατρέψιμη προς 10ευρώ/ημερησίως, συνολικά 5.400 ευρώ, ποσό το οποίο θα αποπληρώσει σε διάστημα τριών ετών, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων κι άδειας κυκλοφορίας για έξι μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ