Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, ξεκίνησε τριήμερη περιοδεία διευρυμένου Κυβερνητικού Κλιμακίου από τη Μαγνησία.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι Υφυπουργοί κ.κ. Θανάσης Κοντογεώργης, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Ταχιάος, Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Διονύσης Σταμενίτης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάριος Θεμιστοκλέους, Υφυπουργός Υγείας, και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνάντησης εργασίας, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, σημείωσε πως «για την κυβέρνηση ο πρωτογενής τομέας του Πηλίου, όπως και σε άλλες περιοχές, έχει ιδιαίτερη σημασία. Γι’ αυτό και είμαστε σε στενή συνεργασία και στηρίζουμε τους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα. Το κάναμε μέχρι τώρα, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και πριν τη φυσική καταστροφή, αλλά και κυρίως μετά, δίνοντας λύσεις και σε δομικά ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα του Πηλίου, εστιάζοντας στην ανάπτυξη την περιοχής».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε ανοικτή και μεγάλη εκδήλωση με θέμα «Η Επόμενη Μέρα για τη Θεσσαλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση» στον Αλμυρό, στο Δάσος Κουρί. Μια εκδήλωση, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, όπου το Κυβερνητικό Κλιμάκιο παρουσίασε το κυβερνητικό έργο, εστιάζοντας στη συσχέτιση αυτού με τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, στην πρόσκληση για την οποία ανταποκρίθηκαν πολλές φίλες και πολλοί φίλοι της παράταξης, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει των εκλογών της Κυριακής, 9 Ιουνίου 2024.

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «η παρουσία των φίλων της παράταξης στον Αλμυρό είναι πολύ σημαντική. Είναι σημαντική διότι ο τόπος αυτός, όπως η Μαγνησία, όπως και η Θεσσαλία δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια συνέχεια από φυσικές καταστροφές. Μαζί συνεργαζόμαστε όλοι από την πρώτη στιγμή, σε όλα τα πεδία, για να καλύψουμε ανάγκες και να επουλώσουμε πληγές. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για την επόμενη μέρα της Θεσσαλίας, Συνεργαζόμαστε, με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, στην υλοποίηση ενός δύσκολου και πολύ μεγάλου έργου στήριξης και αποκατάστασης. Ένα έργο που εδράζεται και σε ευρωπαϊκούς πόρους, καθιστώντας κομβικές τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και είναι κομβικές, πέραν από το έργο της στήριξης και αποκατάστασης, και για μια σειρά από δομικές αλλαγές για τις οποίες πρέπει να προσπαθήσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλαγές σε πολλά πεδία, με κομβικό την αγροτική πολιτική. Είναι κρίσιμες, λοιπόν, οι εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Είναι κρίσιμες οι Ευρωεκλογές της Κυριακής. Και προς αυτές συνεχίζουμε τον πολιτικό αγώνα μέχρι τη μεγάλη πολιτική νίκη της Κυριακής!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ