Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, της νέας σύνθεση της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στη θέση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με αρμοδιότητα την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή.

Αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη η συμμετοχή στην κυβερνητική ομάδα, συνεχίζοντας το έργο υπό τον Υπουργό, κ. Βασίλη Κικίλια, και μαζί με τον Υφυπουργό, κ. Ευάγγελο Τουρνά, αλλά και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου μας.

Συνεχίζουμε – ακολουθώντας την κατεύθυνση του Πρωθυπουργού – με εντατικούς ρυθμούς, σε συνεχή επαφή με την κοινωνία, με μόνιμη αναφορά στις λαϊκές μας καταβολές, με σχέδιο και μεθοδικότητα, με στενή συνεργασία με όλους, με συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και με όλο και πιο αυξημένη αποτελεσματικότητα προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Και συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά, δίπλα στους πολίτες που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, ώστε η αρωγή του κράτους να παρέχεται όσο πιο γρήγορα, δίκαια και αποτελεσματικά γίνεται και να ανταποκρίνεται στα όλο και πιο πιεστικά δεδομένα της κλιματικής κρίσης.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ