Αγαπητές φίλες,  Αγαπητοί φίλοι,

Στις προηγούμενες  δημοτικές εκλογές με τιμήσατε με την ψήφο σας και εξελέγην Δημοτική Σύμβουλος, στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού. Από το 2014-2019, διετέλεσα,  Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού,  Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας ζωής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της   “Πρότασης Ζωής”. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και επειδή πιστεύω στις ανθρώπινες  αξίες, προσπάθησα να φανώ αντάξια  της εμπιστοσύνης που δείξατε στο πρόσωπό  μου και να είστε σίγουροι ότι λειτούργησα με ήθος και αξιοπρέπεια, ανιδιοτελώς και με μόνο γνώμονα το συμφέρον όλων ανεξαιρέτως των συνδημοτών μας  και το καλό του τόπου μας.

Ζητώ εκ νέου τη στήριξή σας και την ψήφο εμπιστοσύνη σας, με την παρούσα υποψηφιότητά μου, ως Δημοτική  Σύμβουλος, προκειμένου να συνεχίσω την προάσπιση των δικών σας συμφερόντων και του Δήμου μας, πορευόμενη στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με τον  Συνδυασμό  “ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” στο πλευρό του υποψήφιου  Δήμαρχου, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΕΣΕΡΙΔΗ.

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Καρδίτσα και κατοικώ μόνιμα στον Αλμυρό.

Είμαι Εκπαιδευτικός  – Απόφοιτος  του  Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ.

Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου  στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών  Μονάδων στο Ε.Α.Π.

Υπηρετώ ως Διευθύντρια  στο Γυμνάσιο  Ευξεινούπολης  από το 2007.

Εξελέγην Δημοτική Σύμβουλος το 2014 και Διατελώ  Εντεταλμένη Σύμβουλος  του Δημάρχου  Αλμυρού σε θέματα  Παιδείας ,  Πολιτισμού και Τουρισμού   και Πρόεδρος   των  Σχολικών  Επιτροπών  Α/θμιας  και  Β/θμιας   Εκπ/σης  του  Δήμου  Αλμυρού  από  το  2014.

Είμαι Τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας ζωής.

Είμαι Μέλος του Διοικητικού  Συμβουλίου  της  “Πρότασης Ζωής”.

Είμαι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό  Τσιάντο  Κωνσταντίνο  και έχουμε  3 παιδιά, τη Σοφία, την Ιωάννα και τον Χρήστο.

τηλ. 6982853881                     email:[email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here