Συγκίνηση και χαμόγελα επικράτησαν έξω από τη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Ο 8χρονος Γιάννης που αντιμετώπισε μια σπάνια επιπλοκή μετά από τον κορωνοϊό, βγήκε νικητής και ετοιμάζεται να πάει σπίτι του.

Όπως είπε ο πατέρας του 8χρονου, φοβόταν ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η διασωλήνωσή του , πράγμα το οποίο αποφεύχθηκε και τώρα ο μικρός Ιωάννης βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του σε δωμάτιο του νοσοκομείου. Ελπίζουν ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν και όταν οι γιατροί τους το επιτρέψουν και φύγουν από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες , ο μικρός θα μπορεί να ανοίξει το δώρο του τα Χριστούγεννα μαζί με τα αδέρφια του , που τόσο πολύ αγωνιά.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα για τον Γιάννη μας. Σήμερα βγαίνεις από την Εντατική, θέλουμε να σε συγχαρούμε. Ήσουν δυνατός, νίκησες αυτή την αρρώστια. Σου δίνουμε έναν έπαινο με το όνομά σου» είπε ο γιατρός. «Αυτό είναι ένα κράνος που χρησιμοποιούμε στην Εντατική στα δύσκολα περιστατικά. Γράφει το όνομά σου, γράφει ότι είσαι αστροναύτης. Τα όνειρά σου να τα πραγματοποιήσεις. Αυτή είναι η νίκη της ζωής, να είσαι περήφανος για σένα» συμπλήρωσε.

«Την προηγούμενη Παρασκευή το παιδί έκανε μάθημα στη τηλεκπαίδευση και αφού παρακολούθησε μία ώρα, μετά ήρθε κουρασμένο και μου είπε «μπαμπά δεν μπορώ άλλο κουράστηκα». Εγώ του λέω «τι έχεις παιδί μου» μου λέει «μάλλον με πόνεσε το κεφάλι μου από το μάθημα» και του βάλαμε θερμόμετρο γιατί είδα ότι ήταν ζεστό, είχε 38,5. Το ρώτησα «τι έπαθες Γιαννάκη μου, κουράστηκες» και μου λέει το παιδί «ναι μάλλον κουράστηκα…» είπε ο πατέρας του σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here