Ο δράστης υποστήριξε στο δικαστήριο του Βόλου πως εκτός ψίχουλα υπήρχαν και γόπες από τσιγάρα που του έκαψαν την κουκούλα του αυτοκινήτου.

Μειώθηκε η ποινή ενός 39χρονου Βολιώτη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη που προκάλεσε σε έναν48χρονο άνδρα, στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο, διότι η γυναίκα του τίναξε το τραπεζομάντηλο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να πέσουν σκουπίδια και γόπες τσιγάρων στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του. Ο δράστης είχε καταδικαστεί αρχικά σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την υπόθεση κατ’ έφεση, η ποινή του μειώθηκε στους 15 μήνες με τριετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο Βόλο, το πρωί στις 13 Μαΐου 2013, προκειμένου να πάει με τον άρρωστο πατέρα του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τη στιγμή εκείνη μια γυναίκα τίναξε το τραπεζομάντηλο από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στο αυτοκίνητο ψίχουλα και γόπες τσιγάρων. Τότε ο 38χρονος έβρισε τη γυναίκα και αναχώρησε με τον πατέρα του.

Όταν επέστρεψε στο Βόλο, στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας, βρήκε να τον περιμένει, στην είσοδο της πολυκατοικίας, ο 49χρονος σύζυγος της γυναίκας που του ζήτησε το λόγο γιατί έβρισε τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο κατηγορούμενος τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και του κατάφερε χτύπημα με το γόνατο στα πλευρά και στη συνέχεια, όταν έπεσε στο έδαφος τον χτυπούσε με τις γροθιές στο κεφάλι, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Το θύμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο για επτά ημέρες.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του φέρεται να υποστήριξε ότι στο τραπεζομάντηλο που τίναξε η γυναίκα του κατηγορούμενου υπήρχαν σκουπίδια και αναμμένα τσιγάρα, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να του κάψει την κουκούλα του αυτοκινήτου του. Επίσης παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε, αν και ο κατηγορούμενος άρχισε να τον βρίζει, τον έσπρωξε και σκόνταψε στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πλευρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here