Απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο του Βόλου σημειώθηκε χθες το βράδυ, με τον έναν δράστη να συλλαμβάνεται και τον δεύτερο να αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες αργά το βράδυ, δύο άνδρες με μηχανή τύπου «εντούρο», επισκέφτηκαν πρατήριο υγρών καυσίμων που εδρεύει στην οδό Λαρίσης, μετά τον κυκλικό κόμβο του Διμηνίου και με κατεύθυνση προς τον Βόλο. Οι δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους απείλησαν τον υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την ώρα με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή κατσαβίδι) να τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του. Μάλιστα, ο υπάλληλος που είχε παραγγείλει φαγητό, πίστεψε πως ήταν ο ντελιβεράς και του έκανε πλάκα. Την σοβαρότητα της κατάστασης την συνειδητοποίησε ο υπάλληλος όταν ο ένας εκ των δύο δραστών του πίεσε το αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του. Η αντίδρασή του ήταν να απομακρυνθεί άμεσα και να καλέσει την αστυνομία.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και κινήθηκαν με κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Η αστυνομία εντόπισε την μοτοσικλέτα με τους δύο δράστες και τους καταδίωξε. Οι επίδοξοι ληστές κατάφεραν αρχικά να χαθούν στα στενά της Νέας Ιωνίας, για να εντοπιστούν και πάλι λίγη ώρα αργότερα στον Σωρό. Μετά από δεύτερη καταδίωξη οι δύο δράστες έπεσαν από τη γέφυρα του Αϊδινίου, η οποία είχε υποστεί ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία. Από την πτώση τραυματίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες, ο οποίος διακομίστηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο δεύτερος κατάφερε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι και αναζητείται από την Αστυνομία.

Τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνεχάρη με ανάρτησή του ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης:

Συγχαίρω δημόσια τους Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, της ΟΕΠΤΑ Μαγνησίας, του Τ.Τ Βολου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βολου, του Α. Τ Αλμυρου και του Α.Τ Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι εκτελώντας υπηρεσία βραδινές ωρες της 30/11/2020-01/12/2020, με αυταπάρνηση, ζήλο και εξαίρετο επαγγελματισμό και υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Κέντρου Βασης R/T της Διεύθυνσής μας, κινητοποιήθηκαν άμεσα, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στη περιφέρεια, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο δραστών της απόπειρας ληστείας που διέπραξαν σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου στην πόλη του Βόλου, οι οποίοι κινούνταν επικίνδυνα με μοτοσικλέτα και εν συνεχεία μετα απο ολιγόχρονη καταδίωξη, καταφεραν και συνέλαβαν τον έναν εξ αυτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here