Στις περιοχές επιδημιολογικής παρατήρησης Γ (Συναγερμού)

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αγρότες (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι) προκειμένου να μετακινηθούν για να εκτελέσουν τις εργασίες τους θα πρέπει να συμπληρώνουν τη βεβαίωση, που φέρει τον τίτλο «Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου» (Φωτό 1) ή σε περίπτωση, που δεν έχουν πρόσβαση στο έντυπο οφείλουν να συμπληρώνουν σε χειρόγραφη βεβαίωση, τα απαιτούμενα στοιχεία (Φωτό 2)

*Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας

Φωτό 1
Φωτό 2
* Ένα άλλο παράδειγμα συμπλήρωσης στη χειρόγραφη βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου, παράδειγμα για ένα αγρότη και κτηνοτρόφο μπορεί να αποτελεί το εξής :  ”Είναι ανάγκη να μεταβώ από …. ( διεύθυνση κατοικίας) στο …. ( το μέρος που βρίσκονται τα χωράφια ή τα ζώα ) προκειμένου να κάνω τις απαραίτητες αγροτικές εργασίες από … ( ώρα αναχώρησης ) έως …. ( ώρα επιστροφής )”.
Βεβαιώσεις μετακίνησης Αγροτών/ Κτηνοτρόφων/Αλιέων
(Εργαζόμενοι)

Στις περιοχές επιδημιολογικής παρατήρησης Γ (Συναγερμού)

Οι εργοδότες αγρότες (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς), που απασχολούν εργαζόμενους, θα πρέπει να τους παρέχουν την βεβαίωση, που φέρει τον τίτλο «Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου» στην οποία πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του εργάτη, το σημείο απασχόλησης και το ωράριο του (Φωτό 3)

Το έγγραφο χρειάζεται να φέρει τη σφραγίδα του εργοδότη αγρότη

*Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας

Φωτό 3

Βεβαιώσεις μετακίνησης ερασιτεχνών Μελισσοκόμων

Στις περιοχές επιδημιολογικής παρατήρησης Γ (Συναγερμού)

Οι ερασιτέχνες μελισσοκόμοι, προκειμένου να μετακινηθούν για να εκτελέσουν τις εργασίες τους, θα πρέπει να αναγράψουν σε χειρόγραφη βεβαίωση τα απαιτούμενα στοιχεία (Φωτό 4)

Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και του μελισσοκομικού βιβλιαρίου

Φωτό 4
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο forma.gov

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here