Οι αγρότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου αποφάσισαν σε σημερινή τους γενική συνέλευση να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Αερινού, την Τρίτη στη μια το μεσημέρι. Η απόφαση λήφθηκε σε σύσκεψη αγροτών για έναρξη κινητοποιήσεων με έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους.  Η σύσκεψη ανέδειξε την ανάγκη πραγματοποίησης κινητοποιήσεων, όπως συλλαλητήρια, παρουσία τρακτέρ σε διάφορα μπλόκα, ενημερώσεις των παραγωγών, για να τονιστούν τα προβλήματα των αγροτών.

Αυτές τις μέρες σε χωριά και κωμοπόλεις της Θεσσαλίας πραγματοποιούνται συσκέψεις και συναντήσεις αγροτών για να οριστικοποιηθεί η μορφή των κινητοποιήσεων.
«Υπάρχει προγραμματισμός για κινητοποιήσεις και στην περίπτωση της Μαγνησίας αποφασίσαμε την Τρίτη να βγάλουμε τα τρακτέρ στον κόμβο του Αερινού και να τα παρατάξουμε δεξιά και αριστερά του δρόμου, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας συμβολικός αποκλεισμός του δρόμου.

Παράλληλα αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας με τους αγρότες να βγαίνουν στους δρόμους, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα δώσουν το «παρών» στην έναρξη της έκθεσης Agrotica στη Θεσσαλονίκη στις 12 το μεσημέρι, στην είσοδο της ΔΕΘ από την Εγνατία», τόνισε ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Νίκος Αγγελής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here