Σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής – Μαζί  του συνελήφθησαν και δύο γυναίκες – Πληροφορίες ότι στο διαμέρισμα στο οποίο εντοπίστηκε βρέθηκε και οπλισμός – Είχε δραπετεύσει τον περασμένο Ιούνιο από τις φυλακές Τίρυνθας

Στη σύλληψη του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ως ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και είχε αποδράσει από τις φυλακές της Τίρυνθας τον περασμένο Ιούνιο προχώρησε η αντιτρομοκρατική τα ξημερώματα μετά από επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Μαζί με τον «τοξόβολο» συνελήφθησαν δύο γυναίκες ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια στο οποίο εντοπίστηκαν βρέθηκε και οπλισμός.

Ο συλληφθείς είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ εξέτιε ποινή 13 ετών στις αγροτικές φυλακές, μετά την καταδίκη του, το 2015, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Ο Μιχαηλίδης απέκτησε το προσωνύμιο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» από τον Φεβρουάριο του 2011: Τότε είχε σηκώσει το τόξο του για να ρίξει εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη διάρκεια επεισοδίων.

Συνελήφθη, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή. Είχε πει ότι το τόξο ήταν ψεύτικο και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε κίνδυνο.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την επιχείρηση στα Εξάρχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here