στερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολόπουλου,
που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στη σύλληψη του ποινικολόγου και δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλ. Λυκουρέζος συνελήφθη ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολοπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Να σημειωθεί ότι  ο γνωστός ποινικολόγος ήταν συνήγορος του 65χρονου προσωρινά κρατούμενου δικηγόρου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό μεταξύ άλλων την εκβίαση για την απόσπαση χρημάτων του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου. Ο τελευταίος έχει καταθέσει στο παρελθόν ότι για συνάντηση μεταξύ του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου και δύο συναδέλφων του, (ένας ήταν ο Αλ. Λυκουρέζος) οι οποίοι εκπροσωπούσαν τον προφυλακισμένο δικηγόρο στο δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι ζητούν  2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο προφυλακισμένος σήμερα συνάδελφός τους και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίμαχης επίθεσης, που πλέον εμπλέκονται και στη «μαφία των φυλακών».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του δεύτερου δικηγόρου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here