Επιμνημόσυνη δέηση για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που σκοτώθηκαν σε μάχη με κακοποιούς πριν εννέα χρόνια στην περιοχή του Ρέντη διοργάνωσε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ).

Η συναισθηματική φόρτιση, η οδύνη, ο πόνος αλλά συνάμα και η οργή για την άνανδρη δολοφονία των δύο αστυνομικών του Γεωργίου Σκυλογιάννη και του Ιωάννη Ευαγγελινέλη, κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια της τελετής, σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα από το τραγικό περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία πολλών νέων αστυνομικών που εισήχθησαν στην ΕΛ.ΑΣ την φετινή χρονιά, «που δείχνει ότι και οι νεώτεροι αναγνωρίζουν και τιμούν, την πράξη αυτοθυσίας και απαράμιλλου θάρρους των δύο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ , που πέρασαν πριν 9 χρόνια στην γειτονιά των αγγέλων, στην γειτονιά των σύγχρονων ηρώων της εποχής μας», όπως αναφέρει το ΣΕΦΕΑΑ.

«Η θυσία και το παράδειγμα προσφοράς του αίματος και της ζωής δύο νέων ανθρώπων στο σημείο που έγινε βωμός και τόπος ηρωισμού συγκίνησαν όλους τους συναδέλφους γνωστούς και φίλους , που πλαισίωσαν και συμμετείχαν στην ημέρα μνήμης και τιμής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην τελετή μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης εκπρόσωποι των κομμάτων, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΦΕΑΑ , οι δήμαρχοι Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και Αιγάλεω Ηλίας Μάνδρος, φορείς, σωματεία και πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here