Τον Δήμαρχο Αλμυρού επισκέφτηκε το Σάββατο 29/2 ο βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ – πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που στον βρέθηκε στον Αλμυρό για να παραβρεθεί σε κομματική εκδήλωση.

Τον κ. Παππά συνόδευαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ.κ. Αλεξ. Μεϊκόπουλος και Κατ.Παπανάτσιου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ζώγας και τοπικά στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και της Ο.Μ. Αλμυρού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δ. Αλμυρού κ. Βασ. Αργυρόπουλος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Σούρπης και Πτελεού κ. Γεωργ. Γουργιώτης.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού έθεσε υπόψη του κ. Παππά τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής καθώς βρίσκεται στο κέντρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, διαθέτει λιμάνια και αεροδρόμιο, ενώ μπορεί να προχωρήσει και η σιδηροδρομική της σύνδεση. Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα αγροτικής ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει και του Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Δήμαρχο Αλμυρού στην έλλειψη Διοικητικού Προσωπικού  έμπειρου και κατάλληλα εκπαιδευμένου ώστε να γίνει δυνατό να υλοποιηθούν γρήγορα οι μελέτες, το Σχέδιο και το Όραμα που ήδη υπάρχουν για να καταστεί ο Δήμος Αλμυρού ένας από τους πιο πρωτοπόρους στην ανάπτυξη, την απασχόληση, την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών, και την αξιοποίηση των ανθρώπινων και φυσικών πόρων του.

Ο Ν. Παππάς από τη μεριά του τόνισε πως “είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν δημοτικές αρχές που είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν οραματικά έργα, να εμποδίζονται από τη γραφειοκρατία και από την αδυναμία κατανόησης των προβλημάτων από την κεντρική διοίκηση”. Δεσμεύτηκε πως θα κάνει κάθε τι που είναι δυνατόν, ώστε να μπορέσει ο Δήμος Αλμυρού να θέσει στέρεα τα θεμέλια της ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης προς όφελος του τόπου και – κυρίως – των ανθρώπων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here