H Πρόεδρος κ. Χρύσα Μαρδάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ομάδας του Ευξεινουπολίτικου Καρναβαλιού κ. Αντώνης Μηλιώνης θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους, όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία του φετινού καρναβαλιού: «Ελληνικό Καρναβάλι, κάποτε, τώρα, πάντα».

Θερμά ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα τον Δήμο Αλμυρού και προσωπικά, τον Δήμαρχο κ. Εσερίδη Δημήτριο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την συνδιοργάνωση του φετινού καρναβαλιού και όλο τον κόσμο που έφερε το κέφι και τη χαρά του, διασκέδασε μαζί μας και μας απέδειξε για μια ακόμη χρονιά με την αθρόα προσέλευσή του, ότι αγκαλιάζει και αγαπάει το καρναβάλι της Ευξεινούπολης.

Εξαιρετικά, ευχαριστούμε όλα τα νέα παιδιά και μαθητές, αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν και έδωσαν νέα πνοή στο φετινό Καρναβάλι μας και αισιοδοξία για συνέχιση και εξέλιξη του παραδοσιακού μας εθίμου, όπως και τους παλιούς καρναβαλιστές, που ανέδειξαν και στηρίζουν ένα καρναβάλι, που έχει παρελθόν, παρόν και πολύ μέλλον.

Τους ευγνωμονούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και υποσχόμαστε ότι το ιστορικό καρναβάλι της Ευξεινούπολης θα γίνεται κάθε χρόνο πιο επίκαιρο, πιο διασκεδαστικό, πιο ενθουσιώδες.

Ακόμη, πολύ ευχαριστούμε τον κ. Θανάση Κωτούλα για την θαυμάσια παρουσίαση, την ζωντάνια και τον παλμό με τον οποίο επένδυσε το καρναβάλι, προβάλλοντας με πολύ κέφι και ενθουσιασμό την παρέλαση και τα αποκριάτικα δρώμενα. Επίσης, τις μακιγιέζ κυρίες Δήμητρα Πρεβεζιάνου, Χριστίνα Σταμάτη και Μαριάννα Κακλιά, που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των καρναβαλιστών, την μοντελίστ κ. Ευαγγελία Ρίζου για την δημιουργία θαυμάσιων στολών , τον αρχιτεχνίτη κατασκευής καρναβαλικών αρμάτων κ. Κώστα Κασπαρούδη, τον σπεσιαλίστα στο βάψιμο των αρμάτων κ. Κώστα Κιτσάκο, την ζωγράφο κ. Ελένη Παπανικολοπούλου καλλιτεχνική φύση προσπαθώντας κάθε χρόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα, επίσης δασκάλα του τμήματος ζωγραφικής του Συλλόγου μας, τον κ. Τάκη Παυλίδη συντονιστή της ομαλής διέλευσης πεζών και αρμάτων κατά την καρναβαλική παρέλαση, το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού με τις καταξιωμένες προπονήτριες κ.Τσάτσου Μαρίτα και κ. Κισκινούδη Μαρίζα, όπως και τον ηχολήπτη κ. Κώστα Κολώνη που ξεσήκωσε όλους με τις επιλογές της μουσικής επένδυσης, τους Διευθυντές των Σχολείων της Ευξεινούπολης, Γυμνασίου και Δημοτικού, τον Γεωπόνο κ. Κατσαρό Βασίλειο για την παραχώρηση του χώρου, όπου στήθηκε το καρναβαλικό εργαστήρι και ελπίζουμε και σε επόμενη συνεργασία.

Για την προβολή και επικοινωνία του καρναβαλιού, ευχαριστούμε θερμά: το Almyrosinfo.gr την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού, το Αlmyros.gr και το Almyrospress.gr  καθώς και τις εφημερίδες Ταχυδρόμος και Θεσσαλία.

Οι χορηγοί που ιδιαίτερα ευχαριστούμε είναι:
1. ΜΗΛΙΩΝΗΣ Αντώνης, geoflex Γεωτρήσεις και τσιμεντενέσεις.
2. ΚΑΡΠΕΤΗΣ Κω/νος, Κρεοπωλείο στην Ευξεινούπολη
3. ΤΣΙΑΠΡΑΣ Δημήτριος: Πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL Αλμυρός
4. Κρέατα « ΣΤΕΛΙΟΣ» Αλμυρός
5. ΝΑΚΟΣ Βασίλης , Ηλεκτρικές συσκευές – έπιπλο- στρώμα
6. Οικογένεια ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ
7. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ Αθανάσιος και ΓΚΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος, Συστήματα αλουμινίου- PVC
8. ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ Δημήτριος Είδη Γενικού Εμπορίου
9.ΚΑΡΚΑΛΙΑΣ Μάριος Βενζινάδικο ΕΚΟ, Αλμυρός
10. ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Δημήτριος: ΚΔΑΠ PLAYSCHOOL Αλμυρού
11. Καφετέρια Colibri Αλμυρός – ΟΠΑΠ Ευξεινούπολης Αριστείδης Καραχάλιος
12.ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Ηλίας : Ψύξη – Θέρμανση
13.STEFOS CENTER(Χρήστος Στέφος απορρυπαντικά-χαρτικά είδη οικιακής χρήσης).
14.ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- ΚΟΥΦΑΚΗΣ
15.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος Έπιπλο – Κατοικία
16. Κάβα- ποτών ΣΑΜΑΡΑΣ –ΑΛΕΞΙΟΥ
17. Ελαστικά – Βουλκανιζατέρ Αφοί ΜΠΑΖΗ
18 Σπορόκεντρο Α.Ε. ΚΑΤΣΑΡΟΣ Βασίλειος
19. Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γεώργιος
20. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος Επιχειρηματίας Κηπευτικών
21. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Αφοί ΜΠΟΥΡΧΑ στον Αλμυρό Προσφορά τις καραμέλες.
22.ΛΕΦΑΣ Παναγιώτης STREET COFFEE στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης. .
23. Γεωπόνος ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ Αντώνιος, Κέντρο φυτοπροστασίας-Γεωργικά Εφόδια
24. UNIQUE CAFÉÉ
25. L’ ARC NIGHT CLUB
26. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ Μάριος Σιδηρικά-Εργαλεία-τζάμια- οικοδομικά υλικά
27. Σοφοκλής ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ πρατήριο υγρών καυσίμων Αλμυρός
28. Γεώργιος ΠΑΛΙΑΣ πρατήριο υγρών καυσίμων Πλάτανος
29. ΚΩΤΟΥΛΑΣ Απόστολος, Στεγνοκαθαριστήρια, Ταπητοκαθαριστήρια «ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ» στον Αλμυρό
30. GOSSIP COFFEE & MORE Καφετέρια Αλμυρός

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού για την άψογη κυκλοφοριακή ρύθμιση και την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της καρναβαλικής παρέλασης, καθώς επίσης και το τμήμα Αλμυρού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του οποίου οι άνδρες συνέβαλαν στην προστασία του χώρου κατά την καύση του καρνάβαλου.
Στην διάρκεια της παρέλασης έγινε κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, για την οικονομική ενίσχυση του καρναβαλιού 2019,και τυχερός αριθμός με δώρο μία τηλεόραση, ήταν ο 202, κάτοχος του οποίου ήταν ο κ. Καραγεωργόπουλος Βαγγέλης.
Παραβρέθηκαν: Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κίτσιος Γεώργιος ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμυρού κ. Καλλές Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμυρού κ. Νικοβιώτης Κων/νος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δαλακούρας Ηλίας, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δημάρχου Αλμυρού και Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης κ. Σταυραντώνη Μαρία ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Αργύρης, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βόλου κ. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης κ. Τσερκεζίδης Ανδρέας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων κ. Πρεβεζιάνος Ιωάννης.

Με τις ευχές μας για καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Χρύσα Μαρδάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here