Σε 37 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε μία μητέρα στο Οχάιο μετά τη βάναυση δολοφονία των τριών γιων της μέσα σε διάστημα περίπου ενός έτους.

Η 27χρονη παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή της για δύο δολοφονίες εκ προθέσεως και μία ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς σκότωσε τα τρία μικρά παιδιά μεταξύ του Ιουλίου του 2014 και Αυγούστου του 2015.

Αρχικά έπνιξε τον τριών μηνών γιο της Niall, έπειτα τον τεσσάρων ετών Gavin και στη συνέχεια τον τριών μηνών Noah.

«Μία ισόβια κάθειρξη δεν αναιρεί τις άκαρδες πράξεις αυτής της γυναίκας προς τα ανυπεράσπιστα παιδιά της. Δεν της αξίζει να αποκαλείται μητέρα. Το να την κλειδώσουμε σε μια φυλακή τουλάχιστον μάς εγγυάται ότι δεν θα ξανακάνει κάτι τόσο φρικτό» δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας του Οχάιο, σύμφωνα με το CNNi.

Η μητέρα των τριών φαίνεται πως ένα πρωί του 2015 κάλεσε την άμεση βοήθεια και ζήτησε ασθενοφόρο επειδή ο γιος της Noah, δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και η γυναίκα τους πληροφόρησε ότι αποδίδει τον θάνατο και των τριών στα γονίδια. Λίγο αργότερα ωστόσο, παραδέχθηκε ότι έπνιξε τα τρία αδέρφια του.

Σύμφωνα με τον WSYX, η Pilkington ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά την ημέρα που ο Νώε βρέθηκε νεκρός. Είπε στους ανακριτές ότι έπνιξε τους γιους της επειδή ζήλευε την προσοχή που είχαν από τον σύζυγό της – πατέρα των παιδιών και πρώην φίλο της μητέρας της, σύμφωνα με το WITI. Στο δικαστήριο, οι εισαγγελείς είπαν ότι η 27χρονη ήταν επίσης θυμωμένη καθώς ο σύζυγός της δεν έδινε την απαιτούμενη προσοχή στην κόρη τους.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η Brittany Pilkington σε μικρότερη ηλικία υπέστη εγκεφαλική βλάβη, και στη συνέχεια αντιμετώπισε προβλήματα στη διαχείριση των συναισθημάτων της και του άγχους.

Επιπλέον, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Joseph, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος από άλλο δικαστήριο.

πηγή: cnn

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here