Μοιραίο ήταν το κυνήγι αγριογούρουνου για ένα 33χρονο αλλοδαπό, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα από 57 φίλο του που τον πέρασε για θήραμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να καταλήξει στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Μυλοποτάμου και ασθενοφόρο που είχε κληθεί να πάει στην Τσαγκαράδα ειδοποιήθηκε και τον παρέλαβε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιά. Την ίδια στιγμή ενημερώθηκε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, που συνάντησε το ασθενοφόρο στη διαδρομή για να παραλάβει τον τραυματία, κάτι που έγινε άμεσα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Οι δύο άνδρες ήταν οικογενειακοί φίλοι με καταγωγή από την Αλβανία και είχαν πάει για κυνήγι, παρά τους περιορισμούς στις μετακινήσεις για τη μη διασπορά το κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ο 37χρονος φέρεται να απομακρύνθηκε από τον φίλο του και δεν είχαν οπτική επαφή. Μία κίνηση σε θάμνους εκλήφθηκε από τον 57χρονο ότι επρόκειτο για αγριογούρουνο και πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 33χρονο στην κάτω κοιλιακή χώρα και στην ισχιακή – μηριαία χώρα.

Ο 57χρονος συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here