Ο Κώστας Αντωνάκης γεννήθηκε στον Πτελεό Μαγνησίας, όπου μεγάλωσε και πλέον, διαμένει εκεί. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (Σ.Ι.Σ.) το 1974 και κατετάγη στις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Αστυνομίας. Μέχρι το τέλος του 1982 έλαβε δύο ειδικότητες, παθολογίας και ρευματολογίας, στην Αθήνα. Υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη και συγχρόνως ασκούσε τη ρευματολογία ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το 2002 μετατέθηκε με το βαθμό του Ταξίαρχου στη Διεύθυνση Υγειονομικού Αστυνομίας στην Αθήνα, με καθήκοντα Υποδιευθυντή και Προέδρου Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής του Σώματος (Α.Υ.Ε.)  για τέσσερα χρόνια.Το 2006 προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Υγειονομικής Υπηρεσίας. Το 2009 αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιστράτηγου και του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου Διευθυντή της Ελληνικής Αστυνομίας με Προεδρικό Διάταγμα.

Όπως δήλωσε, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, επέλεξε τον συνδυασμό του Δημήτρη Εσερίδη: α) για την ακεραιτότητα και την εντιμότητα του χαρακτήρα του, την παροιμιώδη εργατικότητά του και το νοικοκύρεμα του Δήμου, β) για τους μελλοντικούς στόχους που έθεσε και αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της επαρχίας, κυρίως και πρωτίστως σε θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης και καθαριότητας, ως στοιχεία πολιτισμού και τουριστικής ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες.

Και σημείωσε ότι για να υλοποιηθούν οι στόχοι ενός Δημάρχου απαιτείται ένα επιτελείο δημοτικών συμβούλων, με εμπειρία και άποψη, ώστε να προβάλλουν θέματα προτεραιότητας της τοπικής κοινωνίας και άμεση λύση αυτών.

Όλοι μαζί, λοιπόν, με τον οραματιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΕΡΙΔΗ για νέα Πενταετία Δημιουργίας.

Δ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here