Βγαλμένες κυριολεκτικά από την πλέον αρρωστημένη φαντασία είναι οι ειδήσεις που έρχονται από την Ινδία και αφορούν σε περιστατικά βιασμών και δολοφονιών ανηλίκων κοριτσιών.

Τελευταίο θύμα της εφιαλτικής αυτής τάσης ένα κορίτισι 8 χρονών, το οποίο έφυγε από τη ζωή, ενώ προηγουμένως είχε βιαστεί από 16 άντρες, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και συγγενικά της πρόσωπα, μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Το άτυχο κορίτσι πέθανε στην εντατική νοσοκομείου στην πόλη Τσενάι, όπου είχε διακομιστεί με πόνους στο στομάχι, ενώ είχε λιποθυμήσει στο μπάνιο του σπιτιού του.Συγκεκριμένα, η μικρή εντοπίστηκε αναίσθητη από τους γονείς της, που υποχρεώθηκαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο μπάνιο.

Την τραγική ιστορία αποκάλυψε η ίδια στους γονείς της, μέσα στο νοσοκομείο και πριν πέσει σε κώμα.Οι 16 κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και παραμένουν υπό κράτηση.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι όταν η μαμά της είπε στην αστυνομία ότι μέχρι και 16 άνδρες, που «όλοι σχετίζονταν με το κορίτσι» το βίαζαν από το 2017.Η 10χρονη αδελφή της είχε επίσης πέσει θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here