Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός, όπως έχει γίνει, θα υλοποιηθεί. Προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να γίνει και τον καλύτερο χρόνο, δήλωσε χθες από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφορικά με την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα. Η δήλωσή του έγινε μετά την “μέχρι νεωτέρας” αναστολή της μεταφοράς που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η οποία παραμένει σε ισχύ. Επισκεπτόμενος  την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ στη Λάρισα, ο κ. Αποστολάκης απάντησε στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου λέγοντας ότι ο επιχειρησιακός σχεδιασμός θα υλοποιηθεί και το μόνο που αλλάζει είναι ο χρόνος της υλοποίησης, κάτι μάλιστα που δεν έχει σχέση με τις εκλογές!

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2019, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, επισκέφθηκε την 1η Στρατιά καθώς και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.
Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Ο Υπουργός συζήτησε για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των ανωτέρω Σχηματισμών, παρείχε οδηγίες και κατευθύνσεις και συνομίλησε με το προσωπικό τους.
Σε δήλωσή του ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι «έχουμε έρθει σήμερα εδώ, στη Λάρισα, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Αρχηγό ΓΕΑ, σε μία σειρά επισκέψεων και ενημερώσεων, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Υπουργός, για να διαπιστώσουμε, άλλη μία φορά, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιαίτερα της 1ης Στρατιάς, η οποία έχει έναν πολύ σοβαρό ρόλο να διατελέσει και τον οποίο εκτελεί με τον καλύτερο τρόπο. Το προσωπικό είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τα οπλικά συστήματα και η υποστήριξη είναι σε καλό επίπεδο. Διαπιστώνουμε, λοιπόν, άλλη μια φορά, το υψηλό ηθικό και τη δυνατότητα να εκτελέσουν την αποστολή τους κατά τον καλύτερο τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here